Reacția lui Sebastian Ghiță la acuzațiile Elenei Udrea

Data publicării:
sebastian ghita - 6842802-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

 


Elena Udrea a afirmat, într-un interviu acordat HotNews.ro, că directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea, i-a cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță pentru a-i susține televiziunea România TV.

„Nu am avut prea multe întâlniri cu doamna Udrea și nu am avut o relație cu dânsa. Mă surprind acuzațiile dânsei la adresa instituțiilor care o anchetează, DNA și SRI”, a reactionat Sebastian Ghiță, pentru HotNews.ro, înainte de a adăuga: „Nu înțeleg situația sa, dar îmi aduc aminte că avea relații mult mai bune cu Elan Schwartzenberg, Codruț Marta, care a fost omorât, și Sorin Blejnar”.

Întrebat de reporterul HotNews de ce spune că Marta ar fi fost ucis, Sebastian Ghiță a precizat că aceasta este părerea sa.

Replica lui Sebastian Ghiță la acuzațiile Elenei Udrea:

„Nu vreau să mă refer la acțiunile dânsei, dar cred că DNA a comunicat o chestiune oficială: doamna Udrea e inculpată și atacă instituțiile la fel cum o fac toți cei inculpați.

Cred că toți trebuie să avem încredere în rațiunea și în pregătirea procurorilor.

Până acum doamna Udrea nu știa nimic din ce s-a întâmplat cu banii de la retrocedări și Microsoft, iar acum, dintr-o dată, ne spune, acuzându-se singură, că dânsa știe cum s-au distribuit acei bani.

Cred că trebuie să lăsăm procurorii să facă lumină în această situație.

Nici la Realitatea TV și nici la România TV nu au existat contracte sau legături cu Dorin Cocoș, Alin Cocoș sau firmele acestora”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri