Americanii investesc în Deveselu: Fac o grădiniţă nouă, o renovează pe cea veche şi şcoala, trag conductă de gaze şi asfaltează drumurile

Data publicării:
deveselu-3

Americanii vor investi 800.000 de euro în unităţile de învăţământ din Deveselu, capitala scutului antirachetă. Cu aceşti bani vor renova şcoala şi grădiniţa din localitate, dar vor construi şi o grădiniţă nouă. Fondurile erau promise încă de anul trecut.

În comuna Deveselu, unde se va construi scutul antirachetă, sunt demarate primăvara aceasta primele proiecte finantate cu bani de peste Ocean. În primul rând, este vorba de o grădiniţă nouă, care va fi construită în curtea şcolii din localitate, pe locul unei magazii dezafectate de mulţi ani. Grădiniţa va avea şi spaţiu de joacă împrejmuit.

În plus, americanii investesc în renovarea actualei grădiniţe şi a şcolii din localitate.

800.000 de euro vor investi americanii în unităţile de învăţământ din Deveselu, şi acestea nu sunt singurele investiţii: în comună vor fi introduse gaze şi se vor asfalta drumurile. Concomitent, la unitatea militară din Deveselu avansează lucrările pentru scutul antirachetă, care ar trebui să devină funcţional de anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri