Şicanare în trafic transformată în tentativă de omor. Șoferul a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
trafic3

ACTUALIZARE - 11 februarie. Șoferul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor

ACTUALIZARE 17:20 - Şoferul din Bucureşti care a fost la un pas să producă o tragedie în trafic în zona Băneasa, a fost reţinut de procurorii Parchetului Capitalei. Acesta este acuzat de tentativă de omor, la opt luni de la producerea incidentului. A fost deranjat de şoferul unei dacii, ca atare a decis să îl scoată pur şi simplu pe acesta de pe carosabil. Avea 89 de kilometri pe oră şi l-a împins foarte aproape de piciorul unui pod. Anchetatorii au fost ajutaţi de imagini care au surprins momentul şi care demonstrează intenţia.


Este vorba despre o schimbare de încadrare. Aceasta vine după o perioadă lungă de timp de la producerea accidentului, care a avut loc în vara anului trecut. Explicaţia oferită de anchetatori este că, în această perioadă, au fost făcute multe expertize criminalistice, iar, astăzi, suspectul a fost chemat la Parchetul Capitalei pentru a fi audiat.

Din informaţiile oferite la data respectivă, imediat după producerea accidentului, cei doi, victima şi suspectul nu s-ar fi cunoscut, în schimb ar fi existat o şicanare în trafic. Acesta ar fi motivul pentru care şoferul suspect în acest caz ar fi intrat cu maşina în autoturismul Logan.

Anchetatorii vor lua o decizie dacă vor face o propunere de arestare a suspectului sau nu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri