Stare de alertă la o bancă din Lugoj. Un angajat a confundat o pompă cu o grenadă

Data publicării:
grenada

ACTUALIZARE 19.24. Mobilizare extremă la Lugoj, unde agentul de pază dintr-o bancă din centrul oraşului a sunat speriat la 112 că a văzut pe unul dintre birouri ceva ce semăna cu o grenadă. Veniţi la faţa locului, pirotehniştii şi-au dat seama că de fapt este vorba doar de o pompă de umplut imprimanta cu tuş.


Mai multe echipaje de poliție, pirotehniști și pompieri au ajuns la o bancă din centrul orașului Lugoj după ce un agent de pază a dat alarma. Acesta a anunțat autoritățile că a observat un obiect suspect pe un birou. Din primele informații se pare că ar fi vorba de o grenadă, dar informația nu a fost confirmată oficial.

Foto: Lugojinfo.ro

Noi am fost solicitați la 16.50 pentru o intervenție la un obiect suspect într-o banca. Acum nu e niciun pericol, persoanele au fost evacuate, sunt acolo și o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și echipajul pirotehnic al ISU care trebuie să sosească.

Solicitarea a venit de la un echipaj de poliție, ne-am deplasat la locul intervenției, e un pachet învelit în hârtie care seamănă cu o grenadă, vom vedea când va interveni personalul pirotehnic.

Nu e pericol pentru persoanele din jur, au fost evacuate pe o razî de 300 de metri. Dacă, să spunem că nu e vorba de o alarmă falsă, raza de acțiune a unei grenade poate ajunge la 250-300 metri”, a declarat, în direct la Digi24, Lucian Mihoc, șeful ISU Timiș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri