Trai luxos cu peste 8 milioane de euro. Ce poate face cu banii câștigătorul la Loto

Data publicării:
loto 6 49

Suma pusă în joc duminică la Loto îi poate asigura câștigătorului din Galați o viaţă liniștită, chiar şi în cea mai exclusivistă și scumpă insulă: Bora Bora. Situată în mijlocul Pacificului, Bora Bora este considerata de mulți drept cel mai frumos loc de pe Pamânt. Opt nopți de cazare la un hotel acolo ajung să coste 6.000 de euro.

Dar cu peste 8 milioane de euro, suma rămasă după oprirea impozitului, gălăţeanul își poate permite chiar să cumpere un apartament cochet. Chiar și vestitul hotel Burj al Arab ar părea ieftin în fața unui așa noroc venit peste noapte. Cazarea aici costă și 8.000 de euro, iar un cockteil ajunge și la 5.000.

Dacă vrea să dea luxul din străinătate pe aglomeraţia din Capitală, norocosul din Galaţi îşi poate achiziţiona cel mai scump apartament din București. Locuința are opt camere şi este situată în zona Dorobanti. Preţul ei ajunge la 2,5 milioane de euro. Se spune însă că cea mai bună investiție este cea în aur, așa că de 8,25 milioane de euro își poate cumpăra câteva sute de lingouri. Unul de un kilogram ajunge la aproape 33.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri