T. Băsescu îi răspunde lui V. Ponta: Las-o pe fiică-mea în pace! Dacă ai o suspiciune, fă reclamaţie la Parchet, dar pe numele tău!

Data publicării:
525427a895f9cfc74b000000 1

Declaraţiile preşedintelui:

"Legat de declaraţiile premierului plagiator privind o comisie parlamentară. Ca să rămânem în adevărul istoric, dânsul a vorbit despre două comisii de anchetă. Nu am nimic împotrivă şi cred că este potrivită prima. 

Cea de-a doua vizează activitatea procurorului DNA Papici şi tranzacţia fiicei mele Ioana Băsescu.

Premierul încearcă să reîncălzească ce nu i-a reuşit cu falsul lui S.R. Stănescu şi generează un alt fals.

Premierul nu doar că poartă înaltul titlu de plagiator, cum eu în port pe cel de bunic, dar rămâne şi un mare mincinos. Înţelege să conducă Guvernul prin minciună, încearcă să acopere în stil persoanl realităţile vieţii de zi cu zi.

Nu l-am cunoscut niciodată pe procurorul Papici, singura dată astăzi, când l-am sunat şi i-am cerut scuze că, din jocurile unui plagiator mincinos, este implicat într-un scandal.

Am aflat că Papici a derulat o anchetă în urma unei reclamaţii în 2012 şi care este în desfăşurare.

Nu a fost nicio legătură între achiziţia de terenuri făcută de Ioana Băsescu şi procurorul Lucian Papici.

Cel care a făcut plângerea este un domn care a lucrat la Staţiunea de cercetări Fundulea şi care, în 2013, în mai, a depus un memoriu şi la premier.

Nu are nicio legătură activitatea desfăşurată de DNA în judeţul Călăraşi cu achiziţia de terenuri făcută de Ioana Băsescu.

Vreau să îi spun plagiatorului mic că dacă are o bătălie politică, să o poarte ca între bărbați. Ioana nu este angrenată în politică. Un om care încearcă să antreneze un notar, până la urmă, într-un scandal politic, trebuie să fie foarte degradat moral. Trebuie să fie de teapa lui Sorin Roșca Stănescu.

Pentru achiziția terenului din Călărași, fiica mea nu a utilizat niciun leu cash. Virările s-au făcut prin bancă, în contul vânzătorului, cum de altfel s-a virat prin bancă, de la CEC, și suma pe care fiica mea a luat-o credit. Plagiatorul Victor Viorel Ponta crede că în familia Băsescu se fac lucrurile ca în familia lui politică, pe la mătușa Tamara, cu traista de plastic de un leu, te duci la bancă și depui jumătate de milion de euro. Ăsta e stilul lor. 

Dacă un notar cu venituri rezonabile abia a reușit să ia acest credit pentru teren agricol, cum putem să le spunem românilor să cumpere teren, că de la 1 ianuarie îl vor lua străinii, care beneficiază de finanțări mult mai avantajoase de la băncile din zona euro. Acest lucru trebuie să îi dea de gândit. În locul lui m-aș gândi cum sa îi ajut români să achiziționeze teren agricol, când de la 1 ianuarie se liberalizează.

Nu pot discuta cu un om care şi-a clădit cariera pe furt intelectual, un om care a fost un procuror mediocru. Eu am fost un comandant de navă de vârf, am fost recunoscut ca atare. El a plagiat, eu am muncit, el a fost mediocru, eu am fost un vârf profesional, el minte, eu am curaj să le spun românilor că sunt vremuri grele. E prea mare diferenţa între noi.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri