Un băiat de 3 ani a fost închis într-un beci de o îngrijitoare de la grădiniță, drept pedeapsă

Data publicării:
copil manuta

„Foarte speriat, foarte galben la faţă... Când l-am pus pe scăunel să-l încalţ, mi-a arătat o uşă pe care eu nu o observasem, undeva la demisol, în dreapta scăunelelor unde îi încălţăm noi şi a început să plângă: "aici m-a băgat o tanti înaltă, o tanti mare"”, a povestit bunica băiatului.

Copilul a spus că a stat închis, pe întuneric, timp îndelungat. Astfel ar fi fost pedepsit de una dintre îngrijitoare, pentru că fusese neastâmpărat. Mama copilului a mers la grădiniţă ca să ceară socoteală. Femeia a depus plângere atât la conducerea instituţiei şi la Inspectoratul Şcolar.

„Există o anchetă în desfăşurare. Să vedem dacă s-au întâmplat aceste lucruri, dacă se face cineva vinovat. Avem şi noi nişte paşi: o comisie disciplinară, o anchetă, nu poţi să acuzi pe cineva dacă nu ştii dacă este adevărat, nu este adevărat”, a declarat Alexandrina Nuţu, directorul şcolii "Mircea Eliade".

Şi poliţia cercetează acum cazul.

„Poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către mama unui minor cu privire la faptul că acesta, în timp ce se afla la grădiniţă, în timpul orelor, ar fi fost închis într-o dependinţă a clădirii. Se fac cercetări din acest punct de vedere”, a afirmat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

În ciuda celor întâmplate, mama băiatului spune că îl va duce la aceeaşi grădiniţă, pentru că este singura cu program prelungit, aproape de casă.

Este traumatizat şi este marginalizat totodată dar să sperăm că nu se va mai întâmpla asta”, a spus mama copilului.

Deocamdată, nu a fost identificată femeia care l-ar fi închis pe copil. Poliţiştii au sesizat şi Direcţia de Protecţie a Copilului care va demara o anchetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri