Un pastor și fiul său din Bistrița-Năsăud, carbonizați. Polițiștii nu exclud varianta unei crime în stil mafiot

Data publicării:
masina politie

Cadavrele carbonizate ale bărbatului de 39 de ani şi al fiului acestuia de 9 ani au fost decoperite aseară, în jurul orei 21:00, de un localnic din Aciua, judeţul Satu-Mare. Cei doi erau originari din judeţul Bistriţa Năsăud.

Furgoneta în care se aflau era în flăcări ceea ce îi face pe poliţişti să creadă că e vorba despre o crimă.

Copilul practica judo de performanţă si era în cantonament în Mădăras, o localitate aflată la 15 kilometri de locul unde au fost descoperite cadavrele.

De două zile, familia încerca să dea de urma pastorului şi a fiului său. Din păcate, i-a găsit, fără viaţă, un localnic din Satu Mare. Într-o maşină ascunsă pe un câmp, printre porumb.

Fără să se gândească că avea să fie martor într-o crimă, bărbatul a luat cheile din contact şi a deschis portbagajul. Acolo a descoperit cadavrul pastorului şi al băiatului lui.

„Sub banchetele din spate ale autoutilitarei se găsesc cadavrele a două persoane de sex masculin ce prezintă multiple leziuni la nivelul capului”, spune inspectorul principal Ana Petric, de la IPJ Satu Mare.

Familia pastorului spune că bărbatul plecase de acasă, de la Bistriţa, ca să caute un loc unde să organizeze o tabără pentru copii cu handicap. Nimeni nu ştie cum a ajuns tocmai la Satu Mare şi cum s-a ajuns la crimă.

Adrian Blaga era pastor asistent la o biserică neoprotestantă din Bistriţa şi administratorul unei fundaţii ne guvernamentale care oferă asistenţă socială copiilor orfani sau abandonaţi de părinţi. Fiul acestuia, Timotei, de 9 ani, era sportiv legitimat la CS Hercules Bistrița, practica luptele libere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri