Un taximetrist din Botoșani a fost înjunghiat de client, pentru cinci lei

Data publicării:
2002taximetrist-50622

Este deja al treilea atac din ultimele cinci săptămâni, după ce sâmbătă un taximetrist a fost găsit mort pe un câmp din judeţul Braşov, iar la jumătatea lui ianuarie, un alt şofer a fost înjunghiat mortal de un client, de data aceasta în Timişoara.

Poliţiştii nu au prea multe date despre autorul atacului din Botoşani. Ştiu doar că ultima cursă a taximetristului a fost în jurul orei 20.00, când l-a luat în maşină pe tânărul care l-a înjunghiat. Fără să poată da prea multe detalii, şoferul le-a povestit anchetatorilor că viaţa i-a fost pusă în pericol pentru cinci lei, atât cât costa cursa.

Taximetristul avea nevoie urgentă de o operaţie la gât şi a fost transferat la Spitalul „Sf. Spiridon”, din Iaşi. „Pacientul este în terapie intensivă, în clinica ORL, este stabil hemodinamic şi conştient, sperăm într-o evoluţie favorabilă”, informează Diana Cimpoeşu, director medical al spitalului „Sf. Spiridon”.

Polițiștii din Botoșani au găsit în taxi atât bani, cât și stația și alte obiecte personale ale șoferului, semn că atacatorul nu a vrut să îl jefuiască.

Săptămâna trecută, un taximetrist din Sibiu a fost găsit mort în maşina sa, pe un câmp din apropierea oraşului Făgăraş. În urmă cu o lună, un alt taximetrist a fost înjunghiat mortal de un client, pe o stradă din Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri