VIDEO Ultimele imagini cu băiatul ucis de câini

Data publicării:
ionut anghel

 Mărturia sa ar putea aduce informații cruciale pentru anchetatorii care încearcă să găseasca vinovații pentru tragedie.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parc apare Ionuţ, cu puţin timp înainte de a fi ucis de câini. Sunt ultimele clipe din viaţa lui. Micuţul de patru ani şi fratele lui de şase ani aleargă pe aleile parcului. Pe una dintre băncile de pe alee este bunica lor.

Primul care se vede este fratele cel mare, urmat la un minut distanţă de Ionuţ. Cel mic nu reuşeste să ţină pasul. La un moment se opreşte la intersecţia dintre două alei. Pare dezorientat şi nu ştie în ce parte s-o ia. Stă pe gânduri câteva clipe, după care iese din raza camerelor de supraveghere. Era ora 9 şi 30 de minute.

După două ore, camerele, patru la număr, surprind momentul în care fratele lui Ionuţ, care a supravieţuit atacului câinilor, este adus de un bărbat. Îl găsise plângând, rătăcind speriat pe lângă parc. Bărbatul îl ţine de mână şi se opresc în dreptul unui agent de pază. La scurt timp cei trei pleacă împreună în căutarea bunicii. Băiatul de şase ani era cel care aducea vestea teribilă că Ionuţ a fost sfâşiat de câini.

Bărbatul care a adus copilul înapoi în parc a fost audiat de Poliţie, imediat după tragedie. El va da o declaratie acum si in fata procurorilor de la Parchetul General.

„Cu siguranţă că este un persnaj care trebuie audiat. este un martor important”, a declarat avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Declaraţie în dosar a dat azi şi tatăl copilului. Cel mai important martor este insa este băieţelul care a supravieţuit.

Reporter: Procurorul v-a spus când vrea să-l cheme pe Andrei la audieri?

Valentin Anghel: Depinde doar de el.

Reporter: Care este starea lui acum?

Valentin Anghel: Starea lui este bună, dar nu vrem un alt factor de stres

Andrei ar fi povestit, potrivit unor surse apropiate anchetei, momentele teribile la care a asistat, psihologului care îl are acum sub supraveghere. Doar după ce specialistul îşi va da acordul va spune ceea ce ştie şi procurorilor. În dosar încă nu a fost începută urmărirea penală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri