V. Ponta, despre deszăpezire: Am făcut mai repede și mai bine ca alții ceea ce trebuia să facem 

Data publicării:
MASINA DESZAPEZIRE5488880-Mediafax Foto-Bogdan Iordache-6

„Mulțumesc celor care au stat în frig, au coordonat, de la nivelul fiecărei instituții importante, vorbim de ISU județene, jandarmi, poliție, armată, acolo unde a intervenit pentru a salva vieți omenești, nu pentru zăpadă, ca să înțeleagă toată lumea acest lucru, asta se întâmplă în toată Europa, pentru salvarea vieților omenești intervine armata, CNADNR, toți ceilalți”, a spus Victor Ponta.

Premierul a anunțat revocarea stării de alertă pentru județele Buzău, Brăila, Galați, Constanța, Tulcea, în care au fost înregistrate cele mai grave situații în urma ninsorilor și viscolului de săptămâna trecută.

„România a fost afectată destul de puțin de intemperii. Când mă uit la alte țări din regiune, nu pot decât să spun că am făcut mai repede și mai bine ca alții ce trebuia să facem”, a mai spus premierul.

Victor Ponta a avertizat că, în urma ninsorilor abundente, este posibil să se înregistreze inundații în perioada următoare.

„Vă spun de pe acum, deși poate părea prematur, bănuiesc, dle Sandu sau dna Plumb, că ne pregătim de inundații, e inevitabil, dacă a nins mult. Să profitați de aceste zile ca să ne organizăm bine și să fim pregatiți să intervenim unde e cazul”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri