Uber ieftinește transportul de weekend spre baruri, cluburi, restaurante și piscine din București

Data publicării:
56f2cd5f682ccf41935773d2

 

Destinaţiile de weekend recomandate de Uber până acum sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms şi Orhideea Health & Spa, dar lista va fi actualizată permanent cu alte restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine sau săli de fitness, informează News.ro.

Astfel, o cursa din Piata Unirii pana la HardRock Cafe va fi de aproximativ 14 lei în week-end, faţă de aproximativ 18 lei în timpul săptămânii, în condiţii de trafic normal.

“Prin Uber Weekend Destinations, îi încurajăm pe ultilizatorii noştri să descopere mai multe locuri din Bucureşti unde îşi pot petrece timpul cu prietenii şi familia. Este şi modul nostru de a contribui la dezvoltarea business-urilor locale care fac din Bucureşti unul din cele mai dinamice oraşe din Europa de Est”, a declarat directorul de marketing al Uber România, Irina Scarlat.

Campania este valabilă până pe 31 august 2016, atât pentru utilizatorii noi, cât şi pentru utilizatorii existenţi, sâmbăta şi duminica, în limita a 30 de curse pentru fiecare utilizator.

Uber, un serviciu care concurează firmele de taxi, propune curse efectuate de către şoferi care deţin maşini cu o vechime de cel mult zece ani.

Serviciul a fost puternic criticat în unele state europene din cauza unor incidente cu şoferii parteneri ai Uber. Unele oraşe au nterzis Uber, pe motiv că nu respectă legislaţia privind serviciile de taxi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri