ATACURI BRUXELLES. Facebook a activat funcția „Safety Check”

Data publicării:
atacuri bruxelles aeroport

Facebook a activat funcţia „Safety Check” în urma exploziilor de la BruxellesPrin intermediul ei, cei care se află în zona afectată au primit o notificare prin care au fost întrebați dacă sunt în siguranţă şi dacă vor să comunice cu oricare dintre prietenii lor.

Trei explozii au avut loc la aeroport şi la metrou, în apropiere de sedii ale instituţiilor comunitare, şi au făcut 28 de morţi şi cel puțin 35 de răniţi. Premierul Belgiei şi câţiva membri ai cabinetului au fost duşi într-un clădire sigură, la o adresa necunoscută. Acolo este o celulă de criză şi de acolo urmăresc situaţia.

Reacția MAE după atacurile de la Bruxelles

Ministrul român de Externe, Lazăr Comănescu, a făcut declaraţii referitor la atacurile din Bruxelles. „Este o nouă confirmare că este absolută nevoie ca noi toţi, cei cărora ne sunt scumpepacea şprosperitatea şi propăşirea spirituală, să ne unim toate eforturile să luptămpentru a termina cu acest flagel al secolului 21 care continuă să distrugă vieţi nevinovate”, declară Lazăr Comănescu.

Cetățenii români aflați la Bruxelles pot contacta ambasada României la numărul de telefon +32 2 343 69 35 .

Cel mai căutat terorist din Europa, Salah Abdeslam, prins la Bruxelles

Atacurile de la Bruxelles vin după ce la sfârșitul săptămânii trecute, principalul suspect al atentatelor de la Paris, Salah Abdeslam, a fost prins de autoritățile belgiene și împușcat.  

Citiți și: Fiica lui Mircea Rednic, martor ocular la atentate: Eram în aeroport, am văzut răniţi pe jos, nu ştiu dacă erau morţi sau în viaţă

Traian Ungureanu, europarlamentar: „Bruxelles-ul continuă să fie o crescătorie de terorişti”

C.T.Popescu, după exploziile de la Bruxelles: Așa ceva se poate întâmpla și pe Aeroportul Otopeni

Cum a reacționat Vladimir Putin la atentatele de la Bruxelles

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri