Emil Hurezeanu, despre palma lui Juncker dată lui Orban: Să nu fie ca palma lui Băsescu cu copilul

Data publicării:
juncker palma orban

Să nu fie ca palma lui Băsescu cu copilul. (Face o pauză, serios, apoi râde) Cu pixelul albastru! I-a tras-o, nu i-a tras-o...Facem reconstituirea, cu încetinitorul”, a spus Emil Hurezeanu la Digi24.

Jurnalistul a arătat apoi că un astfel de comportament nu este neobișnuit pentru luxemburghezul Jean-Claude Juncker, cunoscut pentru jovialitatea sa. „Uitați cum e: eu îl cunosc destul de bine pe Juncker. Juncker este un om extrem de jovial, foarte confratern, foarte prietenos. E un om care își îmbrățișează cu cordialitate toți prietenii, e un om cu o putere de comunicare, inclusiv gestuală, evidentă. Toată lumea îl cunoaște drept un catalizator al relațiilor amicale”, a explicat Emil Hurezeanu. „Credeți că scăpa Năstase, Tăriceanu sau Băsescu de acoladele lui? Niciunul dintre ei nu scăpa! Cu asta se ocupă”, a adăugat jurnalistul.

Deci, sigur că l-a salutat pe Orban ca prieten, ca aliat, sunt populari amândoi. Se cunosc de multă vreme și i-a spus Hai, dictatorule, să mă glumim puțin!”, a conchis Emil Hurezeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri