VIDEO. Povestea „mamei anului”. Toya Graham și-a pălmuit fiul care participa la protestele din Baltimore

Data publicării:
mama baltimore

Mama despre care toată lumea vorbeşte de două zile se uita la televizor, la protestele din oras. Deodată, l-a văzut pe fiul său cum dă cu pietre în poliţişti. A ţâşnit pe uşă şi a plecat în căutarea lui.

„M-am întors şi m-am uitat la mulţime. L-am văzut pe fiul meu traversând strada cu acel hanorac pe el şi o mască. Mi-am pierdut controlul. M-a privit în ochi şi în acel moment nici nu m-am gândit la camere sau la altceva”, a spus Toya Graham, mama tânărului.

„Am fost şocată, am fost furioasă, pentru că nimeni nu vrea să-şi vadă copilul acolo. Sunt unele zile în care îl ţin în casă doar ca să nu meargă afară şi ştiu că nu pot face acest lucru pentru tot restul vieţii. Are 16 ani, îi place să stea pe străzi”, a adăugat femeia.

„Mi-a spus: Mama, când te-am văzut, primul instinct a fost să fug. Nu sunt o mamă tolerantă, cei care mă cunosc ştiu că nu mă joc. El ştia că e în bucluc”, a mai spus Toya Graham.

Imaginile cu bătaia administrată băiatului au făcut înconjurul lumii, iar presa a numit-o deja pe Toya Graham mama anului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri