Vladimir Putin: Acuzațiile SUA la adresa Damascului sunt prostii

Data publicării:
putin sfatos - mfax-2

 

Putin a cerut Washingtonului să prezinte dovezile de care dispune, în fața Consiliului de Securitate al ONU. De asemenea, i-a cerut lui Barack Obama să se gândească - în calitate de laureat al Nobelului pentru pace - la victimele care ar urma să se înregistreze dacă acest conflict escaladează și mai mult. 

„Trupele guvernamentale siriene sunt în ofensivă și au înconjurat opoziția în mai multe regiuni. Astfel, a da un as celor care cer o intervenție militară este o prostie”, a subliniat Putin. 

Ieri, liderul american Barack Obama a spus că ia în considerare o acțiune împotriva regimului sirian, în baza informațiilor primite. 

Președintele american Barack Obama a declarat că nu a luat încă o decizie finală pe tema Siriei, dar se gândește la varianta unei „acțiuni limitate”.

Înainte de intervenția președintelui, secretarul de stat american, John Kerry, a avut o intervenție publică. Secretarul de stat american a declarat, pe tema Siriei, că ar urma să fie o operațiune de scurtă durată, care nu va implica trupe pe teren.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri