Barack Obama, criticat pentru filmul „Interviul”

Data publicării:
obama - cont FB-1

Oficialii de la Phenian susţin că Barack Obama a forţat Sony Pictures să distribuie pelicula şi a şantajat cinematografele ca să o difuzeze.

Mai mult, liderul american este acuzat că promovează terorismul. „Interviul” prezintă povestea a doi jurnaliști care au fost angajați să-l asasineze pe liderul nord-coreean Kim Jong-un. Regimul de la Phenian consideră că filmul încalcă legea internaţională şi că este un act de război.

Coreea de Nord a acuzat sâmbătă Statele Unite că i-au întrerupt conexiunea la Internet la începutul săptămânii şi l-a catalogat "maimuţă" pe preşedintele american, pentru că a încurajat cinematografe să proiecte filmul "The Interview" care-l parodiază pe liderul nord-coreean

Barack „Obama este în continuare imprudent în vorbe şi fapte, ca o maimuţă într-o pădure tropicală”, afirmă Comisia Naţională nord-coreeană pentru Apărare (NDC), acuzându-l pe preşedintele american că a îndemnat săli de cinema să difuzeze filmul de Crăciun.

"În cazul în care Statele Unite continuă să fie arogante, despotice şi să folosească metode de gangster în pofida avertismentelor repetate (ale Coreei de Nord), ele ar trebui să ţină cont de faptul că acţiunile lor politice ratate vor antrena inevitabil lovituri mortale", a declarat un purtător de cuvânt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri