Controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc s-a întâlnit la Washington cu Victoria Nuland

Data publicării:
victoria nuland cu plahotniuc - fb

FOTO: Facebook Vlad Plahotniuc (în stânga Victoriei Nuland)

Într-un răspuns pentru AGORA din partea Ambasadei SUA la Chișinău se precizează că delegația a ajuns la Washington și a participat la evenimentele organizate de thnik tank-ul Consiliul Atlantic.

Potrivit unei postări pe contul de Facebook, Vlad Plahotniuc anunță că s-a întâlnit la Departamentul de Stat cu Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american. Publică și o fotogragfie în acest sens.

Totodată, potrivit unui comunicat al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc se află într-o vizită de lucru în SUA, în calitate de „coordonator executiv al Consiliului Alianței de guvernare”. 

În ultimele 30 de zile, menționează agora.md, Guvernul nu a aprobat niciun proiect privind componența nominală a vreunei delegații conduse de ministrul economiei, Octavian Calmîc. Nicuun proces-verbal al ședințelor cabinetului de miniștri nu arată acest aspect.

Ministerul economiei nu a făcut deocamdată comentarii.

Citiți și:

Armand Goșu: Relația subterană între Plahotniuc și București a reușit să genereze niște suspiciuni foarte grave asupra politicii externe a României

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri