Gadgeturi de vacanță. Brățara de fitness

Data publicării:
fittness gadget garmin

A alege un fitness tracker potrivit depinde de mai multe criterii, cum ar fi abordarea pe care o aveţi față de exerciţiile fizice, ce vreţi să monitorizaţi, cât de mulţi bani vreţi să cheltuiţi şi de ce nu, cât de opulentă vreţi să fie încheietura mâinii voastre când ieşiţi la alergat.

Fitbit Charge HR. Pentru aceia dintre voi care caută un fitness tracker cât mai complet şi mai uşor de adaptat nevoilor de mişcare, Fitbit Charge HR este cea mai bună opţiune. Device-ul care costă 150 de euro măsoară orele de somn, caloriile arse, paşii făcuţi şi pulsul, pe tot parcursul zilei şi al nopţii. Designul este simplu şi comod şi un ecran OLED mic care afişează notificările de apeluri şi mesage de pe smartphone.

Jawbone Up Move. Dacă în schimb căutaţi un device mai ieftin pentru că nu aveţi nevoie de o serie atât de largă de funcţii, Jawbone Up Move costă 50 de euro şi este o brăţară de fitness minimalistă. Gadgetul este modern şi discret. Ecranul LED este aproape invizibil şi este folosit pentru a afişa informaţii despre somnul utilizatorului, despre caloriile consumate şi detaliile pe care le obţineţi în general de la un pedometru. Jawbone Up Move se conectează la smartphone prin intermediul unei aplicaţii mobile speciale. Aceasta a primit recent o nouă funcţie numită Smart Coach, care ajută device-ul să „înveţe” obiceiurile purtătorului şi îi oferă sfaturi zilnice despre cum să îşi îmbunătăţească forma fizică şi starea de sănătate. Brăţara nu este numai utilă, dar şi distractivă datorită numeroaselor variante de culoare şi clips-uri colorate. Jawbome Move Up face o treaba grozavă în a fi un accesoriu vestimentar extrem de chic şi uşor de asortat.

Garmin Vivoactive. Dacă, în schimb, design-ul minimalist şi colorat nu se asortează cu stilul vostru vestimentar şi căutaţi o variantă puţin mai elegantă, Vivoactive de la Garmin este un ceas de fitness care ar trebui să fie pe placul vostru. Acest smartwatch este un tracker de fitness complet care combină informaţiile despre sănătate şi efort fizic cu funcţiile de afişare a notificărilor de apel şi mesagerie de pe smartphone. Ceasul este uşor, confortabil şi poate fi construit pe dimensiunile încheieturii utilizatorului. În plus, device-ul este disponibil atât în culori intense, folosind o bandă de silicon, cât şi într-o varianta mai elegantă, cu o curea șic din piele. În plus, utilizatorii pot descarca diferite „fețe” pentru ceasul Garmin pentru a-şi personaliza şi mai mult look-ul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri