Actor din Game of Thrones la Comic Con București 

Data publicării:
comic con

 

Foto: Facebook/ East European Comic Con

Cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaților de filme și seriale SF și fantasy, benzi desenate și jocuri video va avea loc în perioada 27-29 maila Romexpo în București.

Game of Thrones a ajuns în București

Dacă anul trecut, fanii serialului de succes Game of Thrones au putut să se așeze pe Tronul de Fier și să simtă măcar pentru câteva secunde că Westeros-ul este la picioarele lor, anul acesta vor avea ocazia să stea de vorbă cu Charles Dance, actorul care l-a interpretat pe Tywin Lannister.

Actorul a declarat într-un interviu pentru The Telegraph că sub exteriorul dur, capul Casei Lannister este de fapt un om blând și a subliniat că mare parte din pauzele dintre filmări le-a petrecut cerându-i scuze lui Peter Dinklage pentru modul în care îi vorbea în serial.

Fanii actorului vor avea ocazia să îi pună întrebări despre personajul pe care l-a interpretat și nu numai în 28 mai. De asemenea, cei care doresc pot achita o taxă pentru a obține un autograf și pentru a face o fotografie cu actorul.

Cariera lui Charles Dance a început în 1984 cu serialul „The Jewel in the Crown”. A continuat cu să obțină roluri importante în filme precum „Dracula Untold”, „Alien 3”, „The Imitation Game”, „Goldeneye”. În prezent, poate fi văzut în „Pride and Prejudice and Zombies”. 

Mark Pellegrino, primul invitat anunțat de EECC

Mark Pellegrino a fost primul invitat anunțat de East European Comic Con. Actorul, în vârstă de 51 de ani are o carieră de peste 20 de ani în actorie.

A jucat sub îndrumarea unor regizori precum David Mamet, Steven Spielberg, David Lynch și Joel Schumacher, prilej cu care a interpretat o gamă largă de personaje.

A fost pe rând, vampir în „Being Human”, soț abuziv și dependent de droguri în „Dexter”, îngerul căzut Lucifer în „Supernatural” și avocat de succes în „The Closer” .

Actorul este cunoscut și pentru rolurile interpretate în filme de succes precum: „Mulholland Drive”, „Capote” și „The Big Lewoski”.

Anul trecut Tardisul, anul acesta Doctor Who

La ediția de anul trecut, fanii serialului Doctor Who s-au putut fotografia cu Tardisul, iar peste doar câteva săptămâni au ocazia să se întâlnească cu Doctorul în persoană.

Sylvester McCoy este unul dintre cei mai așteptați invitați de la EECC. Actorul l-a interpretat pe cel de-al șaptelea Doctor din „Doctor Who” și pe Radagast The Brown Wizard din seria „Hobbitul”.

Actorul de origine scoțiană a fost pe punctul de a deveni preot, însă s-a răzgândit. Înainte de a fi actor, Sylvester McCoy a vândut asigurări și a fost bodyguardul formației „The Rolling Stones”.

Victor Frankenstein, în vizită la Romexpo

David Anders, cel care îl interpretează pe Victor Frankenstein în serialul „Once Upon a Time” este așteptat de sute de fani la EECC. Cariera lui David Anders a început în 2001 cu rolul lui Julian Sark în serialul Alias. Înainte de cariera lui în actorie, Anders a lucrat la The Gap și a fost antrenor de tenis.

Actorul este cunoscut și pentru rolul său din „Heroes”. David Anders i-a dat viață lui Adam Monroe/Takezo Kensei un antierou cu puteri regeneratoare care îl făceau practic nemuritor.

David Anders a mai jucat și în „The Vampire Diares”, „IZombie”, „Charmed”, „CSI” și „Grey's Anatomy”. 

Trei zile de Comic Con în București

East European Comic Con este, probabil, cel mai important eveniment al primăverii pentru fanii genurilor science-fiction și fantasy, benzilor desenate și cosplay-ului. La ediția din acest an va avea loc și o competiție regională de gaming.

Vor avea loc, în perioada 27-29 mai 2016, la Romexpo, întâlniri cu actori celebrii, o zonă destinată jocurilor video, concursuri de cosplay și benzi desenate pentru toate gusturile.   

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și un abonament pentru trei zile costă 89 de lei. Pentru mai multe informații despre eveniment puteți urmări pagina de Facebook East European Comic Con

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri