Povestea celui mai bogat cuplu din lumea showbiz

Data publicării:
beyonce

Beyonce şi Jay Z s-au cunoscut în anul 2000, când au început să colaboreze pe plan muzical. S-au căsătorit abia în anul 2008 şi au împreună o fetiţă de patru ani, Blue Ivy. Relația dintre cei doi artişti şi fiica lor a uimit o lume întreagă.

„Fiica mea mi-a făcut cunoştinţă cu mine. Eu şi mama mea suntem foarte apropiate şi întotdeauna m-am rugat să am o astfel de relaţie şi eu cu fiica mea. Este încă mică, dar legătura pe care am avut-o cu ea încă de când am născut a fost ceva ce n-am mai simţit până acum”, a spus Beyonce.

Atât Beyonce, cât şi Jay Z sunt recunoscuţi pentru faptul că nu au avut o copilărie uşoară. Rapper-ul a crescut într-un cartier rău famat din New York şi a fost martorul unor eveniment care i-au marcat adolescenţa. El a povestit despre toate astea abia după naşterea fiicei sale.

„Încă ne mai minunăm când o vedem. Cred că este evident ce simţim pentru ea în piesa Blue. Acolo vorbesc despre faptul că tata m-a părăsit când eram mic şi nu m-a învăţat să fiu bărbat sau cum să cresc un copil, cum să mă comport cu o femeie. Evident, destinul meu! Îmi lipsesc singurele două lucuri de care am nevoie, iar eu acum..am o fiică! E vorba e teamă că nu sunt un tată suficient de bun”, a explicat Jay Z după nașterea fiicei sale.

Jay Z şi Beyonce formează în momentul de faţă cel mai puternic şi bogat cuplu din lume. Zvonurile despre un posibil divorţ au existat întotdeauna. Artiştii au negat, însă, acuzaţiile. Au refuzat să dea interviuri, dar s-au exprimat de fiecare dată prin muzică. Împreună au o avere de peste un miliard de dolari, iar Jay Z a fost numit, în ultimii patru ani, cel mai influent mogul din industria hip - hop.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri