ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Radu Mazăre: Am încredere în Ponta chiar şi dacă afirmaţiile lui Băsescu ar fi adevărate 

Data publicării:
radu mazare whoaaaa-1

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Nu știu cum este cu Victor Ponta. Ce am văzut eu cu ochii mei, și am mai afirmat asta în câteva rânduri, acum 20 de ani am avut în mână și am publicat în ziarul Telegraf registrul cu membrii de partid informatori ai Securității. Și acolo era Băsescu Traian. Sursă. Că erau gazde, rezidenți și surse. Aia știu sigur că am văzut cu ochii mei. Registrul l-am avut în original, dar a dispărut între timp. Ce spune Băsescu despre Ponta n-am de unde să știu", a declarat Radu Mazăre, potrivit Mediafax.

El a mai spus că șeful statului nu mai are credibilitate și că declarațiile acestuia despre Victor Ponta Întrebat ce ar trebui să facă Victor Ponta în această situaţie, primarul Constanței a răspuns că mai întâi trebuie să se stabilească dacă este adevărat: "Nu știu ce ar trebui să facă Ponta. Deocamdată este o petardă trasă de Băsescu. Să vedem că lucrurile stau așa, după care o să-mi exprim un punct de vedere. Deocamdată nu mi-e clară treaba. În '97, în 2000, când bunica era fată...".

Primarul Constanței a mai spus că nu ar fi dezamăgit de Victor Ponta dacă afirmația președintelui Traian Băsescu ar fi adevărată, pentru că acesta a făcut lucruri bune ca premier.  

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri