ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta s-a răzgândit în privința dezbaterilor

Data publicării:
10704267 814620875244468 380485104814359533 o

 

Foto: Victor Ponta Facebook

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a afirmat că, înaintea primului tur al alegerilor, va participa la orice format de dezbatere care permite o confruntare între toţi candidaţii la Preşedinţie. Prezidențiabilul PSD a afirmat că a greşit când a spus că la dezbaterile din turul I se va uita cu popcorn și băutură răcoritoare.

La dezbaterea privind economia va trebui să participe, în opinia lui Victor Ponta, şi persoana propusă pentru postul de prim-ministru de către candidatul la Preşedinţie.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Probabil chiar mâine vom adresa un apel către toţi ceilalţi 13 candidaţi: până la turul I, dacă există o posibilitate de a avea orice format de dezbateri, eu o să merg. Mai important însă, pentru turul al doilea, noi vom adresa de pe acum invitaţia către oricine va fi în turul al doilea - nu ştiu cine va fi - a organizării a cel puţin trei dezbateri, pentru că o singură dezbatere în care vorbeşti de toate la un loc este destul de greu de urmărit. Obligatoriu candidaţii din turul II trebuie să aibă o emisiune de dezbatere legată de politică externă şi securitate naţională, pentru că asta face preşedintele în special, trebuie să avem o dezbatere legată de sistemul constituţional şi politic românesc - cum crezi că trebuie să fie relaţia preşedinte - guvern-parlament, câţi paramentari să fie, ce să facă Parlamentul, ce facem cu regiunile şi judeţele, cu descentralizarea - şi o a treia discuţie legată de o viziune economică, la care trebuie să participe şi cel pe care îl propui prim-ministru”, a spus Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri