REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cele mai dure atacuri de campanie

Data publicării:
iohannis vs ponta-2

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Teme care nu mai apăruseră în cursul campaniilor pentru prezidenţiale încă din anii 90, precum eventuala apartenenţă a candidaţilor la servicii secrete, au fost reluate în campania din acest an. Şi preşedintele Traian Băsescu a avut un cuvânt de spus.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 97-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE, ceea ce arată şi saltul lui. Victor Ponta a fost ofiţer SIE? Exact, în perioada 97-2001”, declara președintele României, Traian Băsescu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Prezidenţiabilul ACL s-a confruntat cu alte acuze. „Nu eşti un om complet fără să creşti un copil. Poţi să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. În toate statele civilizate, cei care doresc să ajungă preşedinţi, provin din familii complete”, a spus Gabriela Firea.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Tot Gabriela Firea a fost cea care l-a acuzat pe Klaus Iohannis că ar fi fost implicat într-un aşa numit trafic internaţional de copii. Iar cele şase case deţinute de primarul Sibiului au fost un subiect constant de atacuri. În schimb, declaraţiile de avere ale lui Victor Ponta şi ale soţiei sale au ajuns pe masa Agenţiei Naţionale de Integritate.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Victor Ponta este, împreună cu familia sa, proprietar a şapte case şi a multor altor proprietăţi care nu sunt înscrise în declaraţiile de avere în integralitatea lor”, a spus Ludovic Orban

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Odată ce primul tur s-a încheiat, iar finaliştii prezidenţialelor au fost stabiliţi, atacurile au devenit mai dese şi mai directe.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Domnul Ponta a minţit că eu vreau să tai pensiile. Această minciună a fost folosită de candidatul Ponta şi de PSD în campania electorală într-un mod care poate fi calificat doar cu cuvântul mârşav”, a spus Iohannis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Votul din Diaspora, dar şi alianţele făcute de candidatul PSD pentru turul al doilea au devenit acuzaţii la adresa lui Victor Ponta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Este regretabil că avem un guvern care suprimă intenţionat votul în Diasporă. Îi cer domnului Ponta să demisioneze acum, în ceasul al doisprezecelea, pentru că nu este capabil să facă faţă acestui post”. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.„Nu vi-i ruşine pesediştilor să spuneţi astfel de lucruri în 2014? când am crezut că am trecut peste tot ce a fost în anii 90, dar ce să vedeţi? Victor Ponta îl ia în braţe pe Vadim Tudor. De ce? Ca să umble cu astfel de prostii în campania electorală”, a spus Iohannis. De cealaltă parte, prezidenţiabilul PSD l-a atacat pe Klaus Iohannis cu propriul slogan.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Toţi cei pe care i-aţi văzut, hidoşi în sediul USL, I-aţi văzut azi, alaltăieri seară în jurul lui Iohannis, în jurul lucrului pe care ei l-au făcut, că domnul Iohannis e un lucru, nu e un om politic”, a spus Victor Ponta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Emisiunile de televiziune în care cei doi contracandidaţi s-au întâlnit faţă în faţă au adus în prim plan alte acuzaţii.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Oriunde în lume, cineva care este prins, cineva dintre politicieni şi a plagiat, e obligat prin clasa politică să se retragă”, a spus Iohannis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dumneavoastră aţi fugit de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că pentru a vă judeca, apropo de ANI şi candidaţi. Eu nu aş fi candidat în locul dumneavoastră”, a spus Iohannis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. In premieră, credinţele religioase au devenit o temă de atacuri şi reproşuri. Relaţia candidaţilor cu Traian Băsescu a dominat întreaga campanie, până la final.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Astăzi este ultima zi a campaniei pentru scrutinul de pe 16 noiembrie. Duminică, peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri