Vasile Blaga: Îi cerem demisia lui Victor Ponta pentru modul în care a organizat alegerile

Data publicării:
Vasile blaga scor iohannis

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Despre lucrurile astea o să discutăm de mâine mai departe, nu astăzi”, a declarat Vasile Blaga. „Îi cer demisia actualului premier Victor Ponta pentru modul execrabil în care a organizat alegerile. Despre restul discutăm de mâine”, a spus Vasile Blaga.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Președintele României se numește Klaus Iohannis, chiar dacă toate voturile ar fi de-acum împotrivă”, a anunțat, imediat după miezul nopții, Vasile Blaga, precizând că face aceste afirmații după procesarea datelor din 90,53% din secțiile de vot. „Este o mare victorie a lui Klaus Iohannis și a marelui Partid Liberal, dar cel mai câștigat este poporul român”, a declarat Vasile Blaga. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Liderul democrat-liberal a arătat că prezidențiabilul ACL are peste un milion de voturi în fața lui Victor Ponta. Astfel, Klaus Iohannis a obținut 54,39% din voturi, iar Victor Ponta - 45,61%.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ceea ce privește diaspora, s-au procesat datele din 123 de secții de vot, ceea ce reprezintă 42% din totalul secțiilor din diaspora, iar situația se prezintă astfel: 83,5% din voturi pentru Klaus Iohannis și 16,5% Victor Ponta.

„Aveți acum răspuns cu vârf și îndesat de ce au refuzat să deschidă alte secții de vot în diaspora”, le-a spus Vasile Blaga jurnaliștilor referindu-se la Guvern. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vasile Blaga a mai spus că este nevoie ca Parlamentul să dea o nouă lege electorală, care să asigure dreptul la vot al tuturor românilor.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  Vasile Blaga a mai arătat că pentru prima dată după mulți ani dreapta a câștigat Bucureștiul „categoric”, iar față de turul I al prezidențialelor, când câștigase în 19 județe, acum prezidențiabilul ACL are majoritatea în 29 de județe.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri