ROMÂNIA FURATĂ. Ancheta Digi24 privind Loteria Română, cu ecouri în Parlament

Data publicării:
liliana minca digi

Mai grav este că sistemul este perpetuat şi de actuala conducere, aşa cum au arătat reporterii noştri. Este motivul pentru care fosta şefă a Loteriei, Liliana Mincă, deputat PPDD, este hotărâtă să reacţioneze. A anunţat că va face o interpelare în Parlament şi, în plus, va cere ministrului Finanţelor să facă verificări.

„Voi face o interpelare în Parlament ca urmare a investigaţiilor făcute de dvs. Cu siguranţă îmi veţi pune la dispoziţie documentele pe care le aveţi, voi interpela ministrul Finanţelor, pentru că aceste acte adiţionale, nerespecftând legea achiziţiilor publice, vor fi lovite de nulitate. Și cei care au semnat ordinele de plată, cei care transferă banii din contul Loteriei în alte conturi, vor răspunde. Banii vor fi recuperaţi de la aceste persoane”, a promis Liliana Mincă, fost şef al Loteriei Române.

Ea a fost invitată la Digi24 pentru a comenta, alături de George Lăcătuș, jurnalist de investigație Digi24, ancheta prezentată în cadrul campaniei Digi24 „România furată”. Urmăriți discuția în materialul video de mai jos: 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri