C.T Popescu, despre meciul I.Begu-S.Halep: „Vor ieși niște scântei superbe”

Data publicării:
irina camelia begu GettyImages-490229758-1

Totuși, Cristian Tudor Popescu a precizat că efortul fizic depus până acum de Irina Begu ar putea fi resimțit de jucătoarea de tenis.

„Se poate întâmpla orice în meciul ăsta. Există o mică diferență care sper să nu conteze, dar s-ar putea să conteze și anume efortul fizic depus de Irina Begu până acum. A avut meciuri foarte dure, de uzură, în timp ce Simona până acum a defilat, în straight sets, nu i-a pus nicio adversară mari probleme. Va fi un meci foarte strâns, foarte frumos, pentru că ambele jucătoare vin în sus acum, sunt în formă, și-au revenit după perioade de accidentare, după perioade de rezultate mai slabe și din ciocnirea asta cred că vor ieși niște scântei superbe din care evident că nu poate să câștige decât tenisul nostru”, a spus Cristian Tudor Popescu.  

Irina Begu şi Simona Halep, care îşi vor disputa un loc în penultimul act al Turneului de la Madrid. Una dintre românce va fi eliminată din turneu, dar cealaltă va fi în semifinale. Partida va începe după ora 15:00, ora României.

Citiți și: 
Madrid Declarațiile fetelor după calificarea în sferturile de finală. Orele la care joacă româncele
Româncele fac senzație la Madrid. Avem patru jucătoare în sferturile turneului: cel puțin una e semifinalistă



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri