Ministrul Sportului nu o crede pe Maria Olaru: „Chiar dacă ar fi fost adevărate, informațiile nu trebuiau tipărite”

Data publicării:
elisabeta lipa

 

„Și, chiar dacă ar fi fost adevărate”, a spus ministrul Tineretului și Sportului, informațiile nu trebuiau tipărite pentru că „alungă copiii de la gimnastică”!

Elisabeta Lipă: „Dacă antrenorii mei mă călcau în picioare, tot nu spuneam nimic!”

La intervenția umită a moderatorului, Lipă a insistat: „Nu aveau ce să caute aceste pasaje, era bine să nu fi apărut în carte! Și chiar dacă am fost lovită eu nu o să spun! Dacă mă călcau în picioare sau m-ar fi călcat în picioare, astăzi dacă aș fi fost întrebată despre asta nu aș fi răspuns niciodată!”, a adăugat ministrul Tineretului și Sportului.

Ca urmare a acestor declarații, jurnalistul sportiv Dorin Chioțea a anunțat că va demisiona din funcția de consilier personal al ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă.

În urma poziției adoptate, ministrul a rămas și fără consilierul personal. „Ca urmare a declarațiilor doamnei ministru Elisabeta Lipă, îmi anunț public demisia din funcția de consilier personal al dânsei. Luni voi face demersurile oficiale. Îi sunt prieten apropiat și știu că e o mamă devotată, un părinte excepțional, o soție model. Regret cuvintele sale, sunt convins că nu reflectă gândirea dumneaei. La rândul meu, sunt persoană publică, jurnalist care critică astfel de derapaje și tată a trei copii. Nu pot să mă asociez cu această situație nefericită. PS: Alte comentarii în plus nu doresc să mai fac”, a scris Dorin Chioțea pe Facebook.

Citiți și:

Gimnasta Maria Olaru susține că Octavian Bellu i-a aplicat corecții fizice. Octavian Bellu: „Nu pot să nu admit că am fost sever”



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri