Cupa Mondială. Belgia a învins Rusia și s-a calificat în optimi

Data publicării:
rusia belgia

sursa foto:digisport.ro

Belgia a câştigat din nou cu emoţii. Rusia a dominat începutul partidei cu Belgia de la Cupa Mondială. Faizulin l-a pus la încercare pe portarul Courtois. Pe finalul primei reprize, oamenii lui Fabio Capello au irosit o nouă şansă de gol. Kokorin a fost la un pas să deschidă scorul, după o eroare a lui Kompany.

În partea a doua, meciul a fost liniştit până în ultimele 10 minute. Eschenko a trimis la o palmă de bară. Belgia a avut cea mai importantă ocazie de gol prin Mirallas. Şutul său din lovitură liberă a lovit stâlpul porţii lui Akinfeev. Ratarea lui Hazard a prevestit singura reuşită a meciului. Origi a fost găsit în poziţie ideală şi nu a iertat.

Trupa lui Marc Wilmots îşi putea dubla avantajul în prelungiri, însă Mirallas nu a fost inspirat. S-a terminat 1 la 0, iar Belgia s-a calificat în optimile turneului final din Brazilia.

Mijlocașul Eden Hazard a fost desemnat jucătorul meciului. Hazard a fost integralist și a reușit 32 de pase, inclusiv pasa la golul lui Origi din minutul 88.

Detalii, pe digisport.ro

REZUMAT VIDEO - AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri