Ecuador – Franța. Meci spectaculos, dar fără goluri

Data publicării:
franta ecuador

sursa foto: digisport.ro

Cu şase puncte din primele două meciuri şi un golaveraj impresionant, Franţa a început meciul cu Ecuador cu biletele pentru optimi aproape asigurate. Primele ocazii de gol au apărut în finalul primei reprize: Pogba l-a pus la încercare pe portarul Dominguez, iar Lloris a fost şi el nevoit să se întrebuinţeze serios la reluarea lui Valencia.

Francezii au fost periculoşi şi în startul reprizei secunde: Dominguez a respins în bară şutul lui Antoine Griezmann. Ecuador a rămas în inferioritate numerică la cinci minute după pauză. Antonio Valencia şi-a lăsat echipa în zece oameni după ce a primit uşor cartonaşul roşu.

Matuidi a fost aproape de deschiderea scorului, dar portarul sudamericanilor s-a făcut din nou remarcat. Ecuador putea da lovitura chiar şi în zece oameni: Ibarra l-a pus la grea încercare pe Lloris, însă tabela a rămas neschimbată.

La poarta celaltă, Dominguez şi-a continuat prestaţia excelentă şi în faţa lui Remy, iar Franţa nu a reuşit să înscrie chiar dacă a avut 17 ocazii de gol.

Detalii, pe digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri