România, în trecere pe la EURO | Ironiile virale de pe internet

Data publicării:
a44

Ironiile au început înainte să înceapă primul meci la Euro 2016.

Prima virală - fotografia cu autocarul naţionalei şi cu jucătorii români care ar urma să stea în Franţa aşa, cam cât stă o maşină în benzinărie.

După meciul bun de deschidere, cel cu Franţa, internauţii s-au mai îmbunat, dar a venit umilinţa cu Albania. Şi s-a întors şi sarcasmul iniţial.

Au fost şi câteva personaje-ţintă, nu doar echipa, în întregul ei. Pentru Nicolae Stanciu, care a ratat spectaculos câteva şuturi, internetul a fost azi cel mai neprietenos loc cu putinţă. Meciul cu Albania a fost, de altfel, cel mai ofertant pentru loviturile de pedeapsă.

Dar, de departe, cea mai mare ţintă a fost selecţionerul. Faimoasele iconiţe şi cruci ale lui Anghel Iordănescu au devenit o spectaculoasă sursă de inspiraţie pentru contestatarii prestaţiei sale.

Singurul jucător care s-a bucurat de simpatie online pare să fi fost Lucian Sânmărtean. <lucian 2> Există suporteri care şi-ar fi dorit o echipă în care toţi cei 11 fotbalişti să fie ca mijlocaşul de 36 de ani.

Acum, că naţionala se întoarce acasă, fotbaliştii români sunt invitaţi să participe la Euro 2016 ca restul lumii: de-acasă, din faţa televizorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri