Astra Giurgiu a ratat calificarea în grupele Europa League

Data publicării:
521f790295f9cf2625000000

 

Actualizare: Valerică Găman a aprins speranțele giurgiuvenilor în minutul 27, când a trimis fulgerător în poartă după o greșeală a apărării israeliene la uin corner al Astrei.

A fost un simplu foc de paie, însă, fiindcă echipa lui Arik Benado a egalat la distanță de numai șase minute, prin Rayo, care l-a surprins pe Silviu Lung junior cu un șut trimis direct pe poartă, dintr-o lovitură liberă din lateralul careului.

„Rămânem cu regretul că nu am reușit să câștigăm azi, deoarece cred că meritam asta. Am realizat lucruri frumoase, chiar lucruri extraordinare, deoarece este vorba de prima experiență europeană a Astrei. Nu am avut mari soluții nici pe bancă, unde doi fotbaliști au fost trecuți fictiv, doar ca să iasă număr, căci nu aș fi avut cum să-i folosesc, fiind accidentați.

Am luat un gol foarte ușor, dintr-un unghi aproape imposibil. N-am vorbit deocamdată cu Silviu Lung jr, dar asemenea lucruri li se mai întâmplă portarilor. Acum e bine că avem parte de această pauză mai lungă, pentru că ne putem reface atât fizic, cât și moral”, a spus Daniel Isăilă, antrenorul giurgivenilor.

Au jucat echipele:

Astra Giurgiu: Lung jr - Bărboianu, Găman, A. Mureşan, Junior Morais - Laban, Cristescu - Enache, Ivanovski, William - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

Maccabi Haifa: Saranov - Meshumar (Piliavski '73), Cocalici, Keinan, Twatha (Schneimann '19) - Rayo, Boccoli, Katan - Ezra, Abuhazira, Turgeman (Ndlovu '62). Antrenor: Ariel Benado.

Cartonaşe galbene: Fatai '36, Cristescu '47, Ivanovski '50 / Katan '28, Ndlovu '85, Boccoli '86.


Astra va încerca să facă o mică minune la Piatra-Neamţ în returul din play-off-ul UEFA Europa League cu Maccabi Haifa. Echipa lui Daniel Isăilă a fost învinsă, 0-2, în prima manşă, însă antrenorul nu dezarmează.

Atunci când crezi, când te bați, când ai o atitudine corectă, când intri din primul minut și dai tot ce ai mai bun din tine, orice se poate întâmpla”, a spus Daniel Isăilă.
Tehnicianul giurgiuvenilor are probleme serioase de lot înaintea partidei din această seară și nu se va putea baza pe Măţel, Tembo şi Budescu. De asemenea, Takayuki, Bukari și Yahaya sunt incerți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri