Adrian Mutu, împrumutat pentru trei luni în India. Atacantul va câştiga 500.000 de euro

Data publicării:
317940 317940 mutu

Actualizare 14:00: Adrian Mutu a efectuat azi ultimul antrenament la Petrolul. După şedinţa de pregătire, atacantul de 35 de ani şi-a făcut bagajele şi a părăsit Ploieştiul.

"Briliantul" va semna un contract valabil 3 luni cu formaţia indiană Chennai Titans şi urmează să câştige în această perioadă 500.000 de euro, scrie Digi Sport

Mutu va fi cedat sub formă de împrumut până în iarnă, iar gruparea prahoveană se va alege cu 100.000 de euro. În februarie, jucătorul va reveni la Petrolul, pentru partea a doua a campionatului. Din vara lui 2015, Mutu va semna o nouă înţelegere pe un sezon cu Chennai Titans. 


Prezent la antrenamentul din această dimineaţă al Petrolului, Adrian Mutu, 35 de ani, va da un răspuns definitiv astăzi, dar oferta financiară îl tenteză să semneze acest ultim contract din carieră. În India ar lua 700.000 de euro pe sezon, iar propunerea este pe doi ani.

La Chennai Titans antrenează şi joacă fostul campion mondial cu Italia Marco Materazzi, 41 de ani. Clubul indian a fost în negocieri avansate cu brazilianul Ronaldinho, dar înţelegerea nu s-a finalizat, scrie Digi Sport.

În India vor evolua în acest prin sezon profesionist nume cunoscute din fotbalul mondial precum Anelka, Del Piero, Robert Pires, David Trezeguet, Fredrik Ljungberg, Joan Capdevila.

Marius Niculae a fost şi el în discuţii cu reprezenaţi clubului Mumbai City, dar indienii l-au convins pe Anelka şi nu au mai avut bani şi pentru "Săgeată".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri