LIGA I. Astra – Rapid 3-2. Gazdele au câştigat în ultimul minut, după o fază la care a fost ofsaid 

Data publicării:
astra rapid

Fără licenţă pentru sezonul următor, Rapid a bifat al treilea meci la rând în care nu a cunoscut gustul victoriei. 

Meciul părea uşor pentru Astra care a şi condus cu 2-0, prin golurile marcate de Takayuki, în minutul 45, şi Yahaya, în minutul 70.

Cu un sfert de oră înainte de final, Emil Dică a dat semnalul revenirii, rapidistul reducând diferenţa după o centrare a lui Herea.

În primul minut al prelungirilor, Herea a egalat la 2, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, însă bucuria rapidiştilor nu avea să dureze prea mult. 

La ultima fază a meciului, Bukari a adus victoria Astrei, după o fază controversată, la care arbitrul Alexandru Tudor nu a semnalizat o poziţie de ofsaid la De Amorim.

Au jucat echipele:

Astra Giurgiu: Lung - Măţel, A. Mureşan, Găman, J. Morais - Takayuki, Yahaya - Enache, Budescu (Distefano '69), Tembo (De Amorim '77) - Ivanovski (Bukari '60). Antrenor: Daniel Isăilă.

Rapid: Pecanha - Voicu, Abrudan, Oros, Vasile - Al. Coman - Grigorie (Martin '22, Stoica '76), E. Dică, Al. Ioniţă II (Păun '58), Herea - Ciolacu. Antrenor: Marian Rada.

Cartonaşe galbene: Budescu '28, Ivanovski '58 / Voicu '60, Oros '84, Păun '89.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Ovidiu Artene, Dorin Mudura (asistenţi) - Cristian Georgescu (rezervă).

În minutul 36, jocul a fost oprit pentru câteva momente după ce portarul rapidist Pecanha a acuzat o accidentare. Galeria Rapidului i-a chemat pe jucători la salut, profitând de întrerupere. Fotbaliştii au ajuns până la marginea terenului, i-au aplaudat pe suporteri, după care s-au întors pe gazon şi jocul a continuat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri