STEAUA – DINAMO, 3-0. Szukala, Papp și Keșeru au adus victoria roș-albaștrilor

Data publicării:
steaua-dinamo. digisport

Min - 90+3 FLUIER FINAL! Steaua se impune lejer contra eternei rivale, care i-a făcut față doar în primele 35 de minute ale meciului

Min - 89 ULTIMA SCHIMBARE LA DINAMO! Stoican îi oferă șansa debutului lui Patrick Petre, care, la 17 ani, bifează prima apariție în Liga I, intrând în locul lui Vali Lazăr

Min - 88 ULTIMA SCHIMBARE LA STEAUA. Adi Popa îi lasă locul lui Nicușor Stanciu

Min - 85 OCAZIE IMENSĂ STEAUA! Chipciu ratează marcarea unui gol din fața porții goale, după ce a a luftat ca la începători!

Min - 80 GOOOL STEAUA, 3-0! Keșeru reușește cel mai frumos gol al serii, după ce a reluat din prima, imparabil, de la 11 metri, cu piciorul stâng

Min - 78 GOOOL STEAUA, 2-0! Papp marchează cel de-al doilea său gol la Steaua , după un contraatac rapid alo lui Adi Popa

Min - 77 PRIMA SCHIMBARE STEAUA: Sânmărtean îi lasă locul lui Breeveld

Min - 75 A DOUA SCHIMBARE LA DINAMO! Gavrilă intră în locul lui Boubacar 

Min - 75: Chipciu trimite peste poartă după ce își face o minge ideală în fața careului de șase metri

Min - 74 OCAZIE DINAMO: Arlauskis reține șutul lui Rotariu după ce acesta a driblat doi fundași adverși 

Min - 64 OCAZIE MARE STEAUA! Varela reia printr-o lovitură de cap peste transversala porții lui Marc de pe linia careului de șase metri

Min - 56 OCAZIE MARE DINAMO! Alexe are o oportunitate excelentă de la aproximativ 12 metri, însă șutul său din situație ideală este complet ratat, după ce mingea lovită cu tibia nu prinde nici măcar spațiul porții

# Meciul ar putea fi întrerupt din cauza torțelor pe care le-au aprins suporterii ambelor formații. Momentan, Cristi Balaj a lăsat jocul să continue.

Min - 52: Keșeru este deschis în partea dreaptă, dar Codoș se apără admirabil și reușește să-l blocheze pe atacantul Stelei

Min - 50: Chipciu trimite din afara careului peste transversală

Min - 46: S-a reluat partida

Min - 45+4: Pauză pe Arena Națională, Steaua conduce cu 1-0.

Minutul 45+3. GOOOL STEAUA, 1-0! Lukasz Szukala înscrie printr-o lovitură de cap, după o lovitură liberă executată din stânga de Sânmărtean! Imediat după gol, Szukala a luat de pe bancă un tricou cu numele lui Rusescu pe spate și i-a dedicat reușita atacantului accidentat în meciul ASA Târgu Mureș.

Min - 45+2    : Galben văzut de Nedelcearu

Min - 42    : Vali Lazăr primește primul avertisment al meciului!

Min - 42 OCAZIE MARE DINAMO! Keșeru respinge din fața porții Stelei o minge trimisă spre gol de Bilinski!

Min - 41: Cosmin Matei trimite din partea dreaptă, șutul este respins în corner de Filip

Min - 36 OCAZIE URIAȘĂ STEAUA! Marc are un reflex extraordinar în fața lui Keșeru și respinge în corner, care a reluat spre poartă o minge din doar patru metri

# Intrat pe teren cu casca de protecție pe cap, Claudiu Keșeru a renunțat la aceasta definitiv

Min - 27 DUBLĂ OCAZIE MARE DINAMO! Bilinski trimite din întoarcere de la aproximativ 14 metri, Arlauskis scoate lateral, de unde Cosmin Matei reia peste poartă! Ce șanse de gol irosește Dinamo! 

Min - 26 OCAZIE DINAMO: Prepeliță are o intervenție extraordinară și îi scoate mingea din picioare lui Lazăr, în partea stângă a careului de 16 metri al Stelei

Min - 25: Keșeru trimite mult peste poartă din cădere. Oricum, atacantul roș-albaștrilor fusese semnalizat în poziție de ofsaid

Min - 23 OCAZIE STEAUA: Filip este deschis în adâncime de Tănase, dar centrarea sa în marginea careului de 16 metri este respinsă de Marc

Min - 18: Keșeru scapă singur cu Marc, însă este semnalizat corect în poziție de ofsaid

Min - 14: Marc este faultat după un atac al Stelei, portarul dinamoviștilor ciocnindu-se în careu de Keșeru

# Recunoscuți pentru inspirația de care dau dovadă în momentul în care își gândesc bannerele, fanii celor de la Dinamo au dezvăluit un nou mesaj. Cu Charlie Chaplin desenat la dimensiuni mari, pe banner a fost inscripționat următorul text: "Eroii stadioanelor trăiesc viața la infinit!"

Min - 9 OCAZIE MARE DINAMO! Elevii lui Flavius Stoican au șansa să deschidă scorul! Alexe scapă pe partea stângă și vine spre careul mic din unghi, însă atacantul este blocat excelent de Arlauskis, care acordă corner!

Min - 6: Alb-roșiii beneficiază de al doilea corner în mai puțin de 60 de secunde

Min - 5: Corner pentru Dinamo

A început derby-ul cu numărul 157 dintre STEAUA și DINAMO.


Actualizare 20:00: Incidente înainte de derby-ul Steaua – Dinamo, care are loc în această seară pe Arena Națională de la ora 20:30. Mai mulți suporteri au aprins torțe pe Șoseaua Iancului. Opt dinamoviști au fost duși la Poliție.


Actualizare 19:20: Se știu echipele de start de la derby-ul STEAUA – DINAMO:

STEAUA: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, L. Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase – Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă.

Rezerve: Niţă, Râpă, Luchin, N. Stanciu, Toşca, Breeveld, Bourceanu 

DINAMO: Marc - Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu - Bărboianu, Boubacar - Matei, Alexe, Lazăr – Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican.

Rezerve: Samoilă, Durimel, I. Şerban, Elton, Gavrilă, D. Rotariu, Patrick Petre


STEAUA – DINAMO. Constantin Gâlcă se află în faţa primul derby cu Dinamo din postura de antrenor. Tehnicianul roş-albaştrilor a anuntat ca s-a decis deja asupra primului 11.

Claudiu Keşeru va evolua cu o casca de protecţie pe cap. Gâlcă se aşteaptă la o replică puternică a dinamoviştilor, care vor lupta şi pentru orgoliu. Alb-roşii nu au mai învins marea rivală din 2011.

STEAUA – DINAMO. „Să marcăm cât mai multe goluri. Știm că nu va fi ușor, că va fi un meci greu pentru noi. Știm cum sunt derby-urile. Dacă avem atitudine, cu siguranță o să caștigăm meciul”, a declarat Constantin Gâlcă.

STEAUA – DINAMO. „Sunt conștient că nu va fi un meci ușor. Au echipa cu calitate care joacă fotbal și sunt nerăbdător să jucăm contra lor”, a spus stelistul Alexandru Chipciu.

Deşi a fost titular în Cupa României, Alexandru Bourceanu ar putea rata eternul derby. Constantin Gâlcă îşi doreşte să îl menajeze pe mijlocaşul împrumutat de la Trabzonspor, pentru a nu risca o nouă accidentare.

STEAUA – DINAMO. Pe de altă parte, Marius Alexe a vorbit, într-un interviu pentru Digi Sport, despre revenirea sa după accidentare, dar și despre derby-ul cu Steaua.

„Când te uiți la etape, te uiți la meciul cu Steaua. A venit și momentul duelurilor contra lor. Toate derby-urile sunt speciale. Îmi doresc foarte mult să câștigăm, dacă reușesc să și înscriu cu atât e mai important și mai frumos și pentru mine”, a spus Alexe.

STEAUA – DINAMO. „Este o echipă foarte bună, a jucat atât în UCL, cât și în Europa League. E clar ca i-a ajutat foarte mult. Sunt o echipă bine legată, la mijloc îl au pe Sânmărtean, care cred că le face tot jocul. Dă pase decisive, este tot timpul în centrul jocului și îi ajută foarte mult”, a mai spus Alexe.

STEAUA – DINAMO.Duelul Steaua - Dinamo îşi va consuma, în această seară, episodul cu numărul 157. Bilanţul de până acum îi este favorabil grupării din Ghencea, care a reuşit 55 de victorii în faţa marii rivale, în toate competiţiile. Roş-albii au 54 de succese, în timp ce 47 de partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul îi este favorabil tot actualei campioane (228-215).

STEAUA – DINAMO. În campionat, va fi duelul cu numărul 131. În cele 130 de derby-uri de până acum, Dinamo a obţinut 45 de victorii, faţă de 39 ale Stelei, în timp ce 46 de partide s-au încheiat nedecis. Golaverajul este favorabil şi aici steliştilor, cu 177-173.

STEAUA – DINAMO. Cele două formaţii vin cu stări de spirit total diferite înaintea întâlnirii de pe Arena Naţională. Steaua este liderul Ligii 1, cu 28 de puncte acumulate în primele 12 runde, în timp ce Dinamo ocupă poziţia a 4-a, cu 22 de puncte. În această săptămână, formaţia din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, după eşecul cu CS Mioveni, în timp ce rivala istorică s-a calificat în sferturi, după ce a trecut la limită de CSMS Iaşi.

STEAUA – DINAMO.Steaua este neînvinsă în ultimele nouă meciuri directe cu Dinamo: 3-1 (deplasare) şi 3-1 (acasă) în sezonul 2011-2012, 3-1 (acasă) şi 2-0 (deplasare) în stagiunea 2012-2013, 2-1 (deplasare) şi 1-1 (acasă) în sezonul 2013-2014, la care se adaugă victoria din finala Cupei României 2011 (2-1, la Braşov) și „dubla” din Cupă, din această primăvară: 5-2 pentru roș-albaștri în tur și 1-1 la retur. În ediţia de campionat 2010-2011, Dinamo a câştigat ambele meciuri, 2-1 (acasă) şi 1-0 (deplasare).

STEAUA – DINAMO. Golgheterul Stelei şi al Ligii 1, Claudiu Keşeru (11 reuşite), a fost recuperat după accidentarea suferită la Târgu Mureş, va fi titular în partida din această seară şi va evolua cu o cască de protecţie.

STEAUA – DINAMO. De partea cealaltă, cel mai bun marcator în campionat, Bilinski (6 goluri), ar putea fi rezervă. Stoican se gândeşte să înceapă meciul cu Alexe titular, susţinut de Rotariu, Matei şi Lazăr.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri