Astăzi se acordă „Balonul de Aur”. Ronaldo, Messi și Ribery se luptă pentru trofeu

Data publicării:
198790 198790 ronaldo balonul de aur trofeu

Cristiano Ronaldo, finalist pentru a şasea oară în ultimii şapte ani, consideră că merită să câştige trofeul: „Dacă merit să câştig? Poate că da, la fel ca anul trecut sau în urmă cu doi ani. Cred că merit Balonul de Aur în fiecare an”. Ronaldo a încheiat anul 2013 în stil mare, reușind să califice Portugalia de unul singur la CM 2014, după barajul cu Suedia, în care a marcat toate golurile lusitanilor, în număr de patru.

69 de goluri a marcat Ronaldo în întreg anul 2013, inclusiv pentru echipa națională

Pentru Lionel Messi, un eventual succes luni ar reprezenta al cincilea său trofeu Balonul de Aur consecutiv. „Este o plăcere să mă număr printre finalişti şi sunt foarte mândru. În opinia mea trofeele de echipă sunt cele care contează cel mai mult, dar este plăcut să fii apreciat. Şi dacă nu voi câştiga Balonul de Aur nu va fi o mare tragedie”, a afirmat Messi, conform fifa.com. Deși a câștigat titlul în Spania, el a absentat pe final de an, din cauza unei accidentări.

45 de goluri a marcat Messi în întreg anul 2013, inclusiv pentru echipa națională

Franck Ribery, finalist pentru prima dată, a spus că indiferent dacă va obţine sau nu trofeul el este fericit că se află printre nominalizaţi. „Sunt bucuros că sunt printre finalişti, alături de Cristiano Ronaldo şi Messi”. Ribery a făcut parte din echipa stelară a lui Bayern care a cucerit, în vara lui 2013, toate trofeele pentru care a luptat: campionat, Cupă, Champions League și Supercupa Europei.

23 de goluri a marcat Ribery în întreg anul 2013, inclusiv pentru echipa națională

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri