Ciprian Marica a semnat pe un an cu Getafe, pentru un salariu de două milioane de euro

Data publicării:
ciprian-marica-schalke

Este oficial! Ciprian Marica se va duela cu Messi si Cristiano Ronaldo în Liga Stelelor. Atacantul naţionalei a semnat un contract pe un an cu Getafe, iar dacă ii va impresiona pe spanioli îi va fi prelungită înţelegerea pentru încă un sezon.

Marica va câştiga două milioane de euro pe an la Getafe. Oamenii din fotbalulul românesc au reacţii împărţite legate de noua echipă a lui Marica.

„Era foarte bine dacă ajungea la cluburi cu tradiţie şi mai mare în fotbalul european, dar campionatul Spaniei este egalul campionatului din Anglia, dacă vreţi”, este opinia preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

„Este unul dintre cele mai importante campionate din Europa. Getafe este o echipa bună şi sunt convins că acest lucru îl va ajuta să ajungă la forma pe care o dorim cu toţii”, crede fostul internaţional Gigă Popescu.

„Este un club bun, nu printre primele din Spania, dar dacă o să aibă evoluţii bune sunt convins ca o să facă un pas mai sus”, a spus şi Flavius Stoican, proaspătul antrenor al lui Dinamo.

Fost jucător la Getafe, Cosmin Contra îi prevede un viitor frumos lui Marica. Atacantul de 27 de ani putea ajunge la echipa madrileană încă din 2010, însă atunci a preferat să semneze cu Schalke.

„Uite că dupa trei ani tot acolo a ajuns şi eu cred că dacă face un an bun la Getafe, şi are toate premisele să facă, Marica va putea să mearga la o echipa şi mai bună din Spania”, a spus Contra.

Marica a mai fost dorit în ultima perioada de Tottenham, echipă la care a ajuns în această vară Vlad Chiricheş, Steaua şi Rayo Vallecano.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri