D. Dragomir: Nu rup contractul cu RCS-RDS

Data publicării:
dumitru dragomir - mfax-1

Dumitru Dragomir susţine că procurorii anticorupţie nu i-au spus nimic despre o eventuală anchetă privind contractul între firma sa, Bodu SRL, şi RCS-RDS.

Surse judiciare declaraseră că DNA verifică prevederile contractului folosit de directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, pentru presupusul şantaj care îl viza pe administratorul RCS-RDS. Dumitru Dragomir spune că a dat o singură declaraţie în faţa procurorilor, în dosarul de şantaj.

Am fost si sunt, nu prieten, dar sunt un om de afaceri care respecta atât RCS, cât şi Antena 1. Cu toate că ei se luptă între ei, pe mine nu mă interesează. Am căzut ca musca în lapte şi dacă nu aveam numele de Dragomir, nu se amplificau aceste lucruri atât de mult”, a declarat Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

În timpul conferinţei de presă, reporterul Antena 3 a acuzat RCS&RDS că nu respectă clauza din contractul privind televizarea meciurilor din Liga I, care prevede transmisia cu 12 camere. La rândul său, reporterul Digi Sport a atras atenţia că Antena 1 încalcă o altă clauză a contractului, potrivit căreia partidele trebuie transmise în format High Definition.

Eu nu vreau să îi supăr nici pe cei de la Antenă, nici pe cei de la RCS&RDS. Ei au plătit, eu trebuie să îi respect. Degeaba ei caută nod în papură lui Dragomir. Dar ca să rup eu contractul de 104 milioane că nu s-a trasmis cu unsprezece camere sau cu douăsprezece, ar fi trebuit să mă Internez la Bălăceanca”, a mai spus Dragomir.

Avocatul LPF, Cătălin Ciubotă a explicat că, din informaţiile primite de la cele două comisii care monitorizează contractul, toate clauzele au fost respectate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri