SANCŢIUNI DUPĂ MECIUL ORGOLIILOR. 16 suporteri unguri nu mai au voie timp de un an pe stadioane

Data publicării:
6009667-Mediafax Foto-Razvan Lupica

Bilanțul zilei de vineri:
  • Sunt suporteri și jandarmi care au suferit traumatisme. O parte din ei sunt și acum în spital. Doi jandarmi au fost răniți. Unul din ei are o afecțiune la claviculă și a părăsit spitalul, iar cel de-al doilea a suferit un traumatism facial mai grav și este internat la spitalul Sf. Pantelimon. Acesta a fost rănit în confruntările cu fanii galeriilor bucureștene”.

  • 62 de persoane au fost reținute, dintre care 16 unguri. Maghiarii au primit și interdicție un an la competițiile și jocurile sportive.

  • S-au dat 19 amenzi în valoare de 7.300 de lei pentru provocare și participare la scandal și pentru aducerea de amenințări la adresa forțelor de ordine.

  • Mai mulți suporteri români au aruncat cu pietre în autobuzele care îi transportau la stadion pe fanii unguri. În urma incidentului, două geamuri de la două mijloace de transport au fost sparte

Reprezentanții Jandarmeriei au explicat și cum reușesc suporterii, de multe ori, să introducă în stadion materiale pirotehnice.

„Am descoperit un ziarist independent care deținea acreditări FIFA false și care avea o geantă plină cu materiale pirotehnice”, a spus colonelul Mircea Olaru.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri