Finala Barcelona - Juventus. Cel mai bun portar și cel mai bun marcator, adversari pentru prima oară

Data publicării:
lionel-messi-gianluigi-buffon-champions-league 3310993

FINALA BARCELONA - JUVENTUS. Gianluigi Buffon nu-și ascunde admirația față de Messi. Cel considerat de mulți drept cel mai mare portar din lume îl va avea în față pe cel mai bun fotbalist al planetei. Este un extraterestru care se joacă cu pământenii, a declarat goalkeeper-ul lui Juventus, care este îngrijorat de tridentul devastator al Barcelonei.

Gianluigi Buffon, portar Juventus: „Sunt îngrijorat pentru că voi avea adversari precum Messi, Suarez, Neymar, Iniesta şi alţii care vor fi titulari. Cu excepţia lui Messi care este un extraterestru, şi ceilalţi sunt jucători de mare clasă”.

Luis Enrique, antrenor Barcelona: „Nimeni nu poate contesta faptul că Messi este cel mai bun fotbalist din lume. El a venit la Barcelona şi s-a adaptat la un stil de joc ideal pentru el”.

Fostul portar al campioanei Italei, Stefano Tacconi, nu e la fel de impresionat de Messi: „Nu, nu, Maradona e unic. Dacă Messi i-ar fi avut în faţă pe Gentile sau Cabrini nu trecea niciodată”.

Italienii au totuşi motive de îngrijorare. Messi a marcat în ultimele două finale de Champions League câştigate de Barcelona, ambele împotriva englezilor de la Manchester United.

Finala Juventus – Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri