Jucătorii de la Chelsea, uimiți și amuzați. Apa de pe Arena Națională, strânsă cu buretele

Data publicării:
burete twitter chelsea

 

Metoda aplicată de angajații românii le-a provocat englezilor zâmbete, scrie digisport.ro.

De altfel, jurnaliștii englezi prezenți la antrenamentele lui Chelsea au calificat metodele românilor de „uscare” a terenului „neortodoxe”.

Jucătorii au fost atât de uimiți de ingeniozitatea românilor, încât au postat o fotografie pe contul oficial de Twitter al Chelsea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jose Mourinho însuși a luat parte activ la antrenamentul echipei sale, luând parte la mai multe exerciții cu mingea.

„Cu vremea nu te pui, dar dacă stadionul are un acoperiș, cred că trebuie să încerce să păstreze terenul în cea mai bună condiție", a spus Mourinho. "Este o responsabilitate pentru UEFA, iar terenul este un lucru foarte important într-un meci de fotbal”, a declarat Mourinho în conferința de presă.

Laurenţiu Reghecampf se aşteaptă ca suprafaţa de joc de pe Arena Naţională să se prezinte în condiţii foarte bune marţi seară, în ciuda ploilor din Bucureşti.

„În momentul de faţă avem un gazon foarte, foarte bun. Am lăudat organizatorii. Din câte am înţeles copertina o să fie trasă sau a fost trasă. Sunt sigur că mâine seară nu vom avea probleme cu gazonul. Sperăm ca noi să ridicăm la nivelul arenei. Au mai fost încă trei meciuri jucate pe acest gazon şi arată incredibil de bine. Nu cred că vor fi probleme din punctul ăsta de vedere”, a afirmat Reghecampf luni după-amiază.

Steaua - Chelsea se va disputa marți, de la ora 21:45 și va fi în direct la Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri