Kapetanos ar putea reveni la Steaua

Data publicării:
KAPETANOS 5435791-Mediafax Foto-Mircea Rosca

Pantelis Kapetanos are toate şansele de a se întoarce la Steaua. Grecul a fost anunţat de conducerea CFR-ului că poate pleca liber de contract, iar roş-albaştrii sunt interesaţi să-l readucă în echipă.

“Mi-am dat acordul ca Pantelis Kapetanos să plece liber de contract. Nu știu cu cine negociază, nu știu dacă pleacă la Steaua. Am renunțat la el pentru că Mircea Rednic a considerat că sunt alte opțiuni mai bune pe acest post decît el. Ne-a ajutat foarte mult, însă în ultimul an nu a mai dat randament”, a spus Paszkany.

Și antrenorul Stelei a confirmat faptul că roș-albaștrii și l-ar dori înapoi pe Kapetanos. Laurențiu Reghecampf a spus că fotbalistul grec se poate reintegra foarte ușor la echipa sa, chiar dacă a plecat la CFR în vara lui 2011.

“Este un jucător de care noi ne-am interesat foarte mult. Este un atacant pe care noi îl cunoaștem, el cunoaște Steaua, un atacant de careu, care marchează goluri. Dacă vom avea aceasta posibilitate, trebuie să-l luăm. Este foarte iubit de fanii Stelei. Și el a jucat la un nivel foaret înalt la CFR, în grupele Champions League. Ne va ajuta foarte mult. Nu cred că vor fi probleme, așa cum a fost primit și Cristea așa va fi primit și Kapetanos. A marcat foarte multe goluri pentru Steaua și este iubit. Va fi primit cu brațele deschise. Dacă se va face acest transfer, ne va ajuta foarte mult”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

La rândul său, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a confirmat interesul roș-albaștrilor pentru fotbalistul de 30 de ani, dar a condiționat acest lucru doar dacă jucătorul poate fi legitimat din postura de jucător liber.

“Dacă este jucător liber, poate să plece oriunde. Însă mai întâi să-l dea liber o comisie și după aia vom vedea. Dacă va fi liber, ne va interesa. Doar dacă va fi făcut liber de o comisie, ne va interesa. În ceea ce-l privește pe Matulevicius, însă, nu este nimic adevărat, nu ne-a interesat deloc”, a spus Mihai Stoica.

Kapetanos a mai jucat la Steaua între 2008 şi 2011 şi a marcat 27 de goluri în 65 de meciuri.

Steaua mai are pe lista de achiziţii şi un fotbalist al Oţelului. Laurenţiu Iorga ar putea semna de asemenea cu roş-albaştrii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri