LIGA CAMPIONILOR. Reghecampf mizează pe Chiricheş pentru returul cu Legia Varşovia

Data publicării:
521bcc3795f9cf266a000000

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei că fundaşul Vlad Chiricheş s-a antrenat normal şi va fi pe teren la meciul retur cu Legia dacă starea sa de sănătate nu se va schimba.

"Vlad s-a antrenat normal, nu a avut niciun fel de probleme, sperăm ca până la ora meciului el să fie sănătos. Dacă va putea juca, cu siguranţă o va face foarte bine pentru Steaua. Alte probleme nu mă interesează. Nu au cei de la Tottenham cum să ne interzică să folosim un jucător. Singura problemă pe care trebuie să o rezolvăm este problema de sănătate a lui Vlad. Dacă el va fi sănătos mâine seară, cu siguranţă va juca", a spus antrenorul Stelei.

Pentru Chiricheş acesta ar putea fi ultimul meci în tricoul roş-albastru, transferul său la Tottenham, pentru 9,5 milioane de euro, fiind iminent.

Reghecampf spune că presiunea mai mare este pe echipa gazdă şi este convins că, după ce a odihnit mai mulţi jucători la meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaş, fanii vor vedea o altă faţă a Stelei faţă de meciul tur. "Eu cred că în meciul tur am reuşit să ne creăm foarte multe ocazii. Din păcate nu am reuşit să marcăm. Probabil va trebui să jucăm mult mai bine, să fim mult mai concentraţi şi să nu mai avem acea presiune pe care am avut-o la Bucureşti. Cred că cea mai mare presiune o au cei de la Legia”, a afirmat tehnicianul.

El a adăugat că absenţa lui Pintilii, suspendat, reprezintă o pierdere importantă, dar a menţionat că are soluţii pentru înlocuirea mijlocaşului. "Avem destui jucători care pot juca pe postul său. Este păcat că Pintilii ne lipseşte, era un jucător foarte important în angrenajul echipei. Dar aşteptăm să vedem cum va fi şi Vlad Chiricheş. Dacă el va putea să joace, probabil că vom avea o soluţie în plus, dacă nu, avem doi jucători care pot juca acolo, Filip şi Prepeliţă", a explicat antrenorul.

Întrebat dacă ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor ar reprezenta un dezastru economic pentru Steaua, Reghecampf a răspuns: "Pentru noi nu este nicio problemă. Nu avem nicio presiune din acest punct de vedere. Dacă vom reuşi să ne calificăm în grupele Champions League va fi foarte bine, dacă nu vom evolua în Europa League şi vom încerca acest lucru la anul".

Szukala: Şansele sunt egale

Prezent la conferinţa de presă de luni, fundaşul Lukasz Szukala a estimat că Steaua şi Legia Varşovia au şanse egale de calificare în grupele Ligii Campionilor. "Cred că acesta este cel mai important meci pentru fiecare jucător. Avem posibilitatea să ajungem în grupele Champions League şi fiecare jucător ştie ce înseamnă acest lucru. Şansele sunt 50-50 la sută, dar sper să câştigăm aici şi să ajungem în grupe", a menţionat el.

Fotbalistul polonez nu se teme de atmosfera pe care o crează fanii echipei Legia: "Cred că nu e o problemă atmosfera pe care o crează fanii Legiei. La nivelul ăsta nu e important cum va fi atmosfera la stadion pentru că suntem profesionişti, iar când începe meciul nu te mai gândeşţi la suporteri, te gândeşti la fotbal".

Meciul Legia Varşovia - Steaua Bucureşti se va disputa de la ora 21.45 şi va fi transmis de Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri