Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului Dinamo Tbilisi – Steaua : E bun şi un rezultat de egalitate

Data publicării:
104326 104326 chiriches steaua-1

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, susţinută la Tbilisi, că formaţia sa poate avea probleme în partida cu Dinamo, dacă nu va evolua aşa cum o face de obicei.

"Întâlnim o echipă mult mai puternică decât cea pe care am întâlnit-o în turul doi. Au în componenţă jucători de valoare, care ne pot pune probleme dacă nu vom face ceea ce facem de obicei. Am analizat foarte atent echipa din Tbilisi, o echipă puternică, care se apară foarte bine, pleacă foarte bine pe contraatac şi are jucători ofensivi de mare valoare. Trebuie să fim foarte atenţi şi de aceea am spus că şansele de calificare sunt 50-50 la sută", a spus Reghecampf.

Tehnicianul crede că o remiză în partida tur ar reprezenta un rezultat bun pentru Steaua. "Un rezultat de egalitate, având în vedere că jucăm în deplasare, este un rezultat pozitiv, dar aşa cum aţi văzut Steaua în ultima perioadă, noi ne dorim să câştigăm fiecare meci. Consider că dacă vom reuşi să câştigăm, vom face un pas important pentru calificarea în play-off", a completat Reghecampf.

Steaua ar putea începe jocul de la Tbilisi cu următoarea formaţie: Tătărușanu – Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Tănase – Nikolic.

În turul anterior, Steaua a întâlnit-o pe Vardar Skopje (Macedonia), pe care a învins-o în ambele manşe: 3-0, la Bucureşti, şi 2-1, la Skopje.

Goga a semnat cu campioana Georgiei

Atacantul Dorin Goga, care în ultimele patru zile s-a antrenat cu Dinamo Tbilisi, a semnat un contract cu campioana Georgiei, a anunţat site-ul oficial al adversarei Stelei.

La noua sa echipă Goga va fi antrenat de Duşan Uhrin junior, care l-a pregătit la FC Timişoara în perioada 2007-2008 şi 2010-2011. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a mai evoluat pentru Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti şi Hapoel Ramat Gan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri