Mâine sunt alegeri la FRF. Mircea Sandu susține că mandatul noului președinte nu va depăși șase luni

Data publicării:
mircea sandu -Mediafax Foto-Bogdan Iordache

Chiar dacă se vorbea despre o încercare de a anula alegerile prin lipsa cvorumului de două treimi din delegaţi, acest lucru ar însemna doar o amânare de 24 de ore. În plus, și candidaţii sunt convinşi că noul preşedinte va fi cunoscut înaintea meciului România - Argentina.

În mod cert vom avea alegeri și nu cred că putem să asistăm la un asemenea derapaj. Nu cred că actualul sistem mai are timp să-și profileze un alt candidat”, a declarat unul dintre cei aflați în cursă, Răzvan Burleanu.

După părerea mea, se vor ține aceste alegeri. Și trebuie să fie un președinte care să înlăture orice suspiciune în următorii ani în fotbalul românesc”, a spus un alt candidat, Marcel Pușcaș.

Desfăşurarea Adunării Generale conform statutului este confirmată de însuşi preşedintele Mircea Sandu.

„Nu se amână Adunarea Generală în nicio situație, pentru acest punct. Mai sunt cinci candidați, Adunarea Generală va decide”, a declarat actualul președinte al FRF.

Mircea Sandu a venit, însă, cu o ipoteză nemaiauzită: indiferent cine va câştiga alegerile, mandatul acestuia nu va dura mai mult de o jumătate de an.

Dacă va fi ales un nou președinte, așa cum este prevăzut în programul Adunării Generale, vă garantez că în 3-6 luni vor fi alegeri anticipate”, a spus Mircea Sandu.

Acesta a mai susținut că, la alegerile care ar urma să aibă loc în toamnă, preşedinte va deveni un alt component al Generaţiei de Aur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri