ROMÂNIA – UNGARIA. Ciprian Marica s-a accidentat și a părăsit cantonamentul naționalei

Data publicării:
Ciprian Marica crop - Guliver GetyImages

 

Foto: Gulliver/GettyImages

ROMÂNIA - UNGARIA.  Ciprian Marica s-a accidentat din nou, la pregătiri și a devenit indisponibil pentru duelul naționalei cu Finalanda.

„Leziunea lui Ciprian la fascia plantară l-a făcut indisponibil pentru partida cu Finlanda. Această leziune, anterioară convocării lui și cauzată de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a împiedicat azi, 9 octombrie, să ducă la bun sfârșit o ședință întreagă de antrenament. Urmează ca în zilele următoare Ciprian să se opereze în Germania”, a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale a României, potrivit Digi Sport.

ROMÂNIA - UNGARIA. Staff-ul condus de Victor Pițurcă a decis să nu efectueze nicio modificare în lotul tricolorilor, care numără acum 23 de jucători, mai notează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. În aceste condiții, linia ofensivă din partida cu Ungaria ar putea fi identică la meciul cu Finlanda.

România - Ungaria se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Naţională. Finlanda - România va avea loc 3 zile mai târziu.

Pe același subiect:
ROMÂNIA – UNGARIA. Sorin Oprescu: Pe suporteri îi rog respectuos să-mi lase scaunele în pace
Măsuri speciale de securitate pentru meciul România-Ungaria
Federația Ungară de Fotbal le cere fanilor să nu repete incidentele din septembrie: „E un meci, nu un război, la București”
 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri