Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura pentru preşedinţia FRF şi se va lupta cu Gică Popescu

Data publicării:
171549 171549 razvan burleanu frf candidat 1

„Baciul”, care şi-a anunţat intenţiile în urmă cu mai bine de câteva luni, are susţinerea actualului şef al Federaţiei, Mircea Sandu.

Lansarea candidaturii lui Răzvan Burleanu va avea loc în cadrul unui eveniment organizat luni, 25 noiembrie, ora 14:00, la Hotelul Novotel.

„La fel ca foarte mulţi iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiţi de tot ceea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal”, este mesajul transmis de actualul şef al minifotbalului din România.

România este cvadruplă campioană europeană la minifotbal, după ce a cucerit patru trofee consecutive: 2010 (Bratislava), 2011 (Tulcea), 2012 (Chişinău) şi 2013 (Creta). Europenele de minifotbal au fost organizate sub egida Federaţiei Europene de Minifotbal, instituţie condusă de Răzvan Burleanu, care este şi preşedintele federaţiei române de profil.

Răzvan Burleanu (29 de ani) este fiul fostului fotbalist de la FCM Bacău, Gheorghe Burleanu, jucător cu peste 300 de meciuri în Divizia A, între anii 1980-1990. Răzvan este doctor în ştiinţe politice, iar din 2007 preşedintele Federaţiei Europene de Minifotbal. În 2012 a devenit preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal fiind votat în unanimitate, în această funcţie. Vorbeşte fluent franceza, engleza şi rusa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri