SIMONA HALEP, VICTORIE ÎN MECIUL CU SERENA WILLIAMS

Data publicării:
halep singapore

SIMONA HALEP VICTORIE ÎN MECIUL CU SERENA WILLIAMS ©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

 

UPDATE 12:57  Serena Williams a reacționat pe Twitter: „Simona Halep a jucat minunat. Bravo și noroc!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


UPDATE 12.25. „E cel mai important meci al carierei mele. E o victorie incredibilă. Sunt foarte fericită, e o nebunie!”, a declarat Simona Halep, imediat după victoria obţinută. Cu fair play, ea a recunoscut că nici adversara sa nu a fost în cea mai bună formă:


SIMONA HALEP VICTORIE. C.T. Popescu: „Cei de la Daily Mail sunt niște cretini! Nu șterge nimeni pe jos cu Serena Williams!”
SIMONA HALEP VICTORIE! Preşedintele Federaţiei de Tenis, la Digi24: "Multe publicaţii internaţionale nu îi dădeau şanse Simonei înainte de meci"

TABLOUL MECIULUI:

UPDATE 12:20 Victorie pentru Simona Halep!!!!! A câștigat și setul al doilea cu 6-2!


UPDATE 12:10. 5-1 pentru Simona Halep!

UPDATE 12:03. E 4-1 pentru Simona în setul al doilea.

UPDATE 11:46. 2-0 pentru Simona în setul al doilea!

UPDATE 11:37 Setul al doilea, 1-0 pentru Simona HALEP! Serena Williams este nervoasă:


UPDATE 11:34 6-0 pentru Simona! Halep a luat primul set în 20 de minute!

UPDATE 11:29: Scorul ia proporții în favoarea Simonei Halep: 5-0! Serena este de nerecunoscut.

Raportul greșelilor neforțate după primele patru game-uri era 12-1! 

11:16 BREAK SIMONA! Serena face dublă greșeală la mingea de break a Simonei și jucătoarea noastră conduce cu 1-0!  Iată imaginile:

Cele două jucătoare și-au făcut apariția pe teren. Simona este prezentată prima. Românca a pătruns pe teren zâmbitoare, în uralele spectatorilor. După ea, a ieșit de la vestiare Serena Williams, liderul clasamentului mondial.

Prima minge a meciului i-a aparținut americancei, conform tragerii la sorți.

Detalii puteți citi pe digisport.ro

__________________

SIMONA HALEP este pregătită pentru marele meci cu Serena Williams, numărul 1 mondial. "Voi face totul pentru a câştiga", a spus jucătoarea înaintea partidei de azi.

SIMONA HALEP a pierdut toate cele trei confruntări cu Serena Williams. N-a întâlnit-o niciodată însă pe cea mai bună jucătoare a lumii de când a intrat în Top 10 WTA. Românca i-a luat un singur set Serenei în precedentele întâlniri, la Wimbledon, în 2011. Halep a evoluat excelent contra lui Eugenie Bouchard în primul meci de la Turneul Campioanelor şi e convinsă că poate repeta performanţa şi în faţa liderului mondial.

SIMONA HALEP: „Este cea mai bună jucătoare din lume, aşa că este o mare provocare pentru mine. Voi da totul pe teren pentru a câştiga, voi crede că pot câştiga jocul, dar trebuie să rămân foarte concentrată”, a declarat Halep.

Atât Halep, cât şi Bouchard evoluează în premieră la Turneul Campioanelor. Serena Williams şi-a lăudat viitoarele adversare din grupa roşie şi e convinsă că îi vor pune mari probleme.

SERENA WILLIAMS: „Va fi greu! Ele nu au presiune şi îşi doresc să joace foarte bine. Au muncit mult ca să ajungă aici, sunt jucătoare foarte bune şi au avut un an fantastic”, a declarat Serena Williams.

SERENA WILLIAMS a cucerit în acest an cinci titluri WTA. Cel mai important dintre ele este cel de la US Open. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri