STEAUA – BORUSSIA DORTMUND, 0-1. Meciul s-a văzut la Digi Sport

Data publicării:
steaua dortmund 1
Din articol

 

Steaua a pierdut la limită primul meci jucat în 2015, 0-1 în fața Borussiei Dortmund, finalista UEFA Champions League din 2013.Blaszczykowski a marcat singurul gol al partidei transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Claudiu Keşeru a semnat cele mai clare ocazii de gol ale Stelei în amicalul de lux cu Borussia Dortmund, desfăşurat la Alicante şi transmis în direct de Digi Sport 1.

Golgheterul Ligii I a scăpat singur spre poarta finalistei UCL din 2013, în minutul 4, după ce a fentat jocul la ofsaid al nemţilor, dar a trimis pe lângă poarta lui Weidenfeller, ieşit dintre buturi pentru a-l bloca.

După jumătate de oră de joc, acelaşi Keşeru a şutat de la 25 de metri, după o lovitură liberă indirectă la care căpitanul Tănase i-a mişcat mingea. Internaţionalul român nu a prins cadrul porţii Borussiei nici de această dată.

Festivalul ratărilor stelistului a continuat şi în repriza secundă. Keşeru a lovit bara cu o lovitură de cap, după centrarea perfectă a lui Tănase, la şase minute după reluarea partidei.

Vezi secvenţe VIDEO din meciul STEAUA – BORUSSIA pe digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri