Serena Williams: Mi-am spus: relaxează-te! M-am relaxat şi am jucat mult mai bine

Data publicării:
serena williams captura 2 1

Ea a spus că se aştepta la un adversar puternic şi s-a gândit că doar dacă se relaxează poate să o învingă pe Simona Halep.

„Simona Halep a jucat foarte bine, la fel ca şi în primul meci. 'Serena, nu ai nimic de pierdut, relaxează-te', mi-am spus, şi m-am relaxat şi am jucat mult mai bine, aşa cum fac de obicei. Am pierdut în faţa ei acum câteva zile, ştiam că joacă foarte bine. A început bine, dar ştiam că trebuie să joc mai bine, să o înving, că trebuie să fac orice pentru a o învinge. Încă nu realizez ce am făcut astăzi, mă bucur foarte tare pentru victoria de astăzi”, a declarat Serena Williams.

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams în finala Turneului Campioanelor de la Singapore. A fost pentru prima dată când o româncă a ajuns în finala ultimului turneu important al sezonului, cel care le reuneşte pe cele mai bune opt jucătoare ale anului.

Finala de la Singapore a fost a patra întâlnire directă dintre Simona Halep şi Serena Williams. Numărul 1 WTA s-a impus de trei ori, în timp ce jucătoarea din România a câştigat o singură dată. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri